2008-02-23

Klantiga borgare

Annars tycker jag att moderaterna med vänner är hur korkade som helst. Först klagar de på sossarna att de missköter utnämningar till höga positioner genom ryggdukningar och egna partikamrater. Och så gör de precis likadant. Men ännu mer resurskrävande av skattemedel. De tar in en konsult som ska göra valet av slutkandidat. Och det enormt stora material av kandidater han har att jobba med är 1. SUCK!!!! Hur korkad får man bli? Och konsulten tror han jobbade i 10 timmar med urvalet. Men vad gjorde karln???? 1 kandidat och han ska välja en slutlig kandidat? Borde inte ta så lång tid. Inte 10 timmar iallafall.
Och sedan säger Reinfeldt och co att allt gått till på ett bra sätt för de har ju minsann tagit in en konsult! Åh, vad korkat!
Nu undrar jag om inte borgarna mediastrateger är smygsossar som låtsas att de vill borgarna väl och ska jobbar för deras sak, för mer mediastrategiska fel saker än vad de gjort sedan de kom till makten är ju svårt att göra.
De(borgarna) gör ju opositionen en stor tjänst som gör sig själva odugliga. För vem vill ha politiker som framstår som mediaskygga och korkade i några längre mandatperioder?
Inte jag i allafall.

Inga kommentarer: