2012-06-19

Tveksamt Sveriges Radio

I morse råkade Per Holknekt vara gäst i Godmorgon Stockholm. Samma dag som han pryder Expressens löp med att Lena PH lämnar honom. Det blev inte en bra intervju. Först går han i försvarsställning eftersom han blir överrumplad. Men sedan. Han säger saker som att det just nu inte handlar om att leva utan att överleva. Det hörs väldigt tydligt att Per Holknekt blir mkt berörd och och illa berörd. Han är så skör i intervjuen att det blir obehagligt. Jag vet inte. Klart det är kittlande att fråga honom live i radion. Men ändå så tveksamt. Att kvällsisarna är efter honom som små blodtörstiga hundar är mer "naturligt". Men Sveriges Radio...? Att få sitt privatliv uthängt till allmän beskådning samt att bli utfrågad om det när det fortfarande är ett öppet sår. Tror inte att ngn vill utsättas för det. Efteråt tyckte iaf jag att det hördes att den vikarierande programledaren skämdes och blev låg. Vilket han borde. Men nä. Han borde lämnat den frågan helt enkelt.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Är det sant? Åh vad korkat! Å att han orkade var där. Å är det sant att hon lämnar honom. Gifte inte de sig typ igår? /A

Sus sa...

Dålig tajming av radion. Och av honom.

Han borde inte gått dit. Media är hyenor. Ofta. Det borde han fattat.

Z sa...

Sus: nej. Han borde ställt in. Men det var ju inte ab eller Expressen tänkte han kanske. Naivt. Men ändå.
A: de gifte sig typ nyss. Men som han sa själv. "60% av alla äktenskap i Sverige råkar ut för det vi råkat ut för." Och fick äktenskapsbrott låta som en olycka.