2011-08-30

ingen ursäkt längre

Idag kom den. Min fina nya stegräknare! Se och beundra. Med den ska jag gå till Rom. Minst. (Om jag inte tvättar den såklart... )
Published with Blogger-droid v1.7.4

6 kommentarer:

Anonym sa...

Men va f... Jag blir knäpp på dig. Din lilla sabotör. Nu är det tredje gången jag går igenom en liten kris tack vare dig. Man samlar ju inspiration från lite olika ställen och när man är lite osäker så klamrar man sig fast vid den som vet lite eller mycket mer. Sagt och gjort. A frågar Anna om råd vid ett kameraköp. "Den här har jag och den är kanon, säger Anna" A springer och köper innan hon hinner blinka. Sen träffas A och A och A inser att Anna har köpt en nyare, liiiite bättre kamera. Det var första gången. Sen köpte A en röd mobiltelefon som Anna hade. HADE. Ja, den ramlade av biltaket eller nåt men då var man ensam på banan igen med en röd gammal Ericsson med sämst abonnemang i riket (fast det är en annan historia). Anna köpte en HTC. Sen blir man kallad semesterslappis och taggas i diverse inlägg på FB för att man inte masar sig till Italien i rödaste rappet. Med någon slags provocerad stollig "du ska minsann få se" så hakar man på och frågar om råd med stegräknare. "En Silva blablablabla...bla. " Oj tänker A och skickar efter en. Å vad gör Anna då? Det syns ju på bilden liksom. Snark!! Skärp dig människa!!! ;) /A

Hökis sa...

A du kan få köpa en Omron II av mig om du vill :)

Bina sa...

Nu tycker jag du ska vara snäll mot syrran A, hon tog bara en smart kvinnas råd kring stegräknarinköpet!

Sus sa...

Jag undrar när A tänker börja blogga?

Hon är ju skitrolig =)

Z sa...

Sus: Jag kommer prenumerera på hennes blogg! (Men om jag säger åt henne kommer jag bara hitta på ngt roligare/bättre att göra själv så jag vågar inte...)

Anonym sa...

:)/A