2011-02-15

Sommarplanering


Snart ska semesteransökan vara inne. Och jag börjar fundera på sommaren. Vi har två veckor inbokade i ett superstort hus på Gotland. Och när jag tänker på det så längtar jag redan! A och jag ska gå långa härliga kvällspromenader och barnen ska leka och vi ska bada och åka omkring på ön. Gud vad jag längtar! Gör du också det A? Eller just det du ska jag dra till Thailand snart, men efter det... Visst ska det bli fint på Gotland?

3 kommentarer:

Sus sa...

Vi åker nog också till Gotland. Hjärtats bror bor där. Han har varit sambo (eller är, men snart så..)så nu kan vi åka dit... No further questions.

Z sa...

Vi kanske är där samtidigt??? DET vore väl skojjigt??? :-D

Anonym sa...

Jag längtar massor! Gå ska vi, och mängden stolar vi hittar står skrivet i stjärnorna. Det vore ju hur skoj som helst om Sus och Hjärtat tittade förbi. Blå lagunen ska få sig en ny omgång utan svimningsanfall, jag ska inte springa benen av mig efter träskor, vin ska drickas, mordgåtor ska lösas och oupptäckta delar ska utforskas (fast ni hittar ju bekanta i varenda buske), sommarpratare ska jämföras och... ja, jag längtar. / A

Thailand blir nog inte heller så tokigt :)