2011-01-06

Och så här gick det med tvätten idag

Nej. Tyvärr. Nu är det ett ännu större berg av ren tvätt än igår. Kanske i helgen? Eller vad säger du Mannen?

8 kommentarer:

Bina sa...

Äh, det ligger ju där ingen annan än ni ser det i alla fall! Strunt i tvätthögen!

Z sa...

Jo det är ju sant. Det är bara lite svårt att veta vilka kläder vi egentligen har när de ligger sådär svåråtkomligt.

KaosJenny sa...

Ren tvätt är ett bekymmer, smutsig tvätt ett annat... Jag tycker nog att både disk och tvätt oftare är smutsig än ren ;-)

Anonym sa...

Meeeen, det tar 5 -8 min att vika en normalstor tvätt. Lite hopsamlat tar 15 - 20 min...VIK och Glöm! Bonusinfo: vardagstömning av diskmaskin 3 -4 min. Stoppa in tallrik glas o bestick 17 sekunder. ALLT DETTA ÄR KLOCKAT.

Z sa...

Kära Anonym. Har du inget viktigare i livet än att klocka vardagssysslor???? ;-D Men det är bra att veta. tror det dock tar längre tid för vi har ungeför 3 IKEApåsar ren tvätt som är "lite ihop"samlat...

Anonym sa...

Nå, ta då en påse nu. En påse torde ta ca 10 min. 33 % kirrat. Om ni till äventyrs har 10 min över i morrn tar ni en påse då osv...kom igen nu- sätt fart!

Bina sa...

När jag inser att jag MÅSTE vika tvätten (inträffar ungefär när Sportfiskaren vikt tvätten 99 gånger och jag inser att det vore oschysst att smita undan den 100:e gången också) då lägger jag den framför tv:n och viker den till ett bra tv-program. Går inte fortare, men blir yttepyttelite mindre trist.

Anonym sa...

Bina, tvatten ar vikt. Det gors direkt nar den laggs i de kebinekajse-liknande hogarna. Det ar insorteringen som ar kvar o jobbig.... /z