2009-09-23

Aldrig i smeten...

Maken var på plats 20 minuter efter rånlarmet imorse. Såklart. Innanför avspärrningen också. Han är jämt med när det händer roliga och intressanta saker. Och spännande. Inte alls avundsjuk... Själv har jag varit på en öppen förskola och träffat en tvååring och hans mamma i solen. Så spännande att jag nästan ramlar av stolen. De spekulerar i att rånarna kan ha idrottsbakgrund. Eller militärbakgrund. Pga av att det är så noggrant planerat. Hmmm.... Stefan Holm? Kontrollfreak, smidig hoppar bra.... Ingmar Stenmark? Vältränad, smidig, kan iallafall styra skidor bra... Vem kan den tredje vara då..? Kajsa Bergqvist? Hoppar också bra, smidig... Läser lite till. Jaha de skulle troligtvis vara tungt kriminellt belastade... Kanske inte stämmer in på Ingmar, Stefan och Kajsa... Får tänka i  nya banor.

3 kommentarer:

Anette sa...

Nu undrar man ju.... hur kommer det sig att Niklas var på plats så snabbt..innanför avspärrningarna. Har ju hört att den som utför brottet ofta återvänder snabbt till brottsplatsen. Ska minsann ha lite koll på era inköp framöver...
Dessutom är han motorintresserad OCH sportintresserad...men det var ju det där med koll som han förmodligen faller på...kanske ska jag ringa Efterlysts tipstelefon ändå??!!

Sus sa...

Men...vad gjorde han där...du anar inte ugglor i mossen..?
Ni är nog rika nu.

Z sa...

Nu kan vi ÄNTLIGEN ta den dära turen till Kungens Kurva!!!!
http://annazoila.blogspot.com/2009/09/lat-det-goda-rulla.html
Hehehehehehe!
Närå han jobbar på det statliga mediabolaget Sus... Det utan bild. Bara ljud.