2008-12-22

Reklam stinker

Inti kollar på Grinschen på femman. Det är reklam på femman. Det är avskyvärt hur mycket av reklamen som sjunker in hos ungen! Nu vill han har komplettskidor för barn från Stadium samt Finish-tabletter "som är bra för våran diskmaskin mamma!" Bläääääää för reklam-TV. Han brukar aldrig få se på reklamkanaler för jag har märkt att han bara suger upp reklam som en svamp, men nu gjorde jag ett undantag. Det ska jag inte göra igen.

4 kommentarer:

En helt vanlig man sa...

Då tycker jag att vissa personer i rättvisans namn bör avstå från vissa såpoperor på vissa kanaler.

Bina sa...

Förutom att jag tycker att EHVM till viss del har rätt, så håller jag med Z både om att det är för bedrövligt vad reklam de lyckas trycka in i programmen, men också i hur oerhört lätt kidsen tar till sig dessa budskap! Stora killen kan hur många reklamsnuttar som helst utantill!!

Z sa...

Men det är ju en skillnad mellan barn och vuxna. Jag kan völja att zappa bort reklamen eller bara skita i det jag hör. Ett barn kan uppenbarligen inte göra det medvetna valet. Och som jag sa så bukar han inte få se på reklamkanalerna, men detta var ett undantag. Jag avskyr reklamen rent allmänt på TV och Radio. Den är bara irriterande. Därför har jag börjat se serierna utan reklamuppehållen. Dock utan svensk text, men det funkar ändå. Trots att jag kommer från skogen...

Anonym sa...

Utan reklam skulle vi vara tillbaka på 1 och 2:an tiden och det vill väl ingen...om ngn önskade det så var det jag. Jag saknar den blinkande pilen som berättar när det börjar nytt program på DEN andra kanalen. Internet kan vara lösningen men vem finansierar det och vem betalar dyra produktioner?