2008-05-13

Wisteria Lane är en SÅ rolig gata

Ännu en kväll med hemmafruarna på Wisteria Lane är tyvärr till ända. Nu får jag vänta ännu en hel vecka! Dh är SÅ bra, varje avsnitt är helig tid för mig. Ingen som stör, ropar på mamma eller så. Bara, jag tv:n och fruarna. Längtar redan till nsäta avsnitt!

4 kommentarer:

Sara sa...

Läste här i din profil att du gillar Arne Dahls böcker om A-gruppen. Jag tycker också om dem otroligt mycket. Känns som jag är den enda i min omgivning som gör det, så det var kul att hitta dig ;) Jag har inte läst alla än, har två kvar. Vill vänta med dem, för vad ska man ta sig till sen???

Z sa...

Jag vet!!! Jag hade en period på ca 6 veckor då jag sträckläste alla 10. Sedan ångrade jag mig för efter det fanns det liksom inget kul kvar... Nu funderar jag på att börja läsa om dem. Men jag tycker han är en av de bästa deckarförfattarna i Sverige helt klart. Kul att du också gillar dem!

Anonym sa...

Hej, ja jag känner igen det där med lugnet framför tv, hur mycket man än älskar sina barn så är det skönt ibland när dom sover =)

Z sa...

Mmm verkligen! Skönt när leksakerna ligger där stilla i kvälssljuset och tystnaden lägger sig i huset. Endast mamman och pappan är vakna!