2008-05-14

Längtar till helgen

Idag har jag åkt bil i 2 timmar och tio minuter (130 minutersammanlagt ) för att kunna jobba i ca 70 minuter på plats. Är inte det lite snett, att det tar en så stor del av ens tid att sitta i bilköer? Ska det verkligen vara så? Att det är bilköer och bilköer från 07-10.30 på dagarna? Och sedan börjar det tjocka till igen åt andra hållet runt 15-18????!!!!! Det är ju inte klokt. Tänk vad mycket vettiga saker man kunde göra på denna tid man sitter tillsammans med en reporter i en rutten bil, blogga... blogga... och blogga lite till tex.
Nej nu får det bli helg snart! Fast inna det så kommer ju en hel lååååååååång torsdag och en hel fredag.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hemma på våran gata i sta'n där finns det inga bilköer så mitt tips är att ni flyttar ut på landsbygden! Det tar 4 minuter m.cykel till jobbet, 15 minuter till förskolan från jobbet och 7 minuter från förskolan och hem...nice!/Syster yster

Z sa...

Aha... Men då finns det inte samma möjligheter som det finns i storstan samt samma otroligt bra jobb som jag har nu... :-) Har ju redan bott på landsbyggden och jag har faktiskt flyttat från en gång... Men vem vet en dag sitter vi säkert där på landsbyggden igen.