2011-05-11

Hur klär ni er på sommaren?

Aftonbladet tar upp precis det jag funderade på igår. Och idag. Jag kan klä mig hyfsat bra under de andra årstiderna, men när det är sånt väder som idag. Vad ska jag ha på mig? Idag har jag en jeanskjol och vita leggings. Men jag vet inte. Helst hade jag vela ha shorts, men det känns så.... Semestrigt. Inte så jobbigt.
Tips alla ni. Hur klär ni er till jobbvardags när det är sommarvärme ute?

5 kommentarer:

Bina sa...

Nu är ju du ute när du jobbar, så du får ju känna av sommarvärmen även om du jobbar, det kan ju försvåra det hela. För mig, som sällan är ute när jag jobbar (i så fall bara för att ta mig från a till b), så är det ofta kjol m. top och kofta/kavaj, lång tunika/skjorta med leggings och kofta/kavaj lr klänning med eller utan leggings beroende på längd, men alltid med kofta/kavaj. Sällan linne, aldrig shorts.

Z sa...

Nej, shorts känns lite pajjigt. Kanske måste köpa ngr typ trekvartslånga brallor. vad de nu heter. Tänk om man hade hjälp av en egen stylist!!!!!

Sus sa...

Lång vit volangkjol från Indiska igår. Idag en svart knälång kjol.

Mycket kjol här hemma.

Anonym sa...

Kan du inte låna Tina? Känner igen dilemmat. Dessutom kan det vara rätt kallt på morgonen för att sen bli väldigt varmt på dagen. Har kört kjol och barbent under denna veckan och tyckt att det varit kalas. Men då får inte kjolen vara för kort liksom. Sen har jag hört att man aldrig ska ha bara axlar på jobbet, alltså linnen å sånt. Det kan det hända att jag skiter i på rasterna då jag tagit av mig koftan och är ute. Inga strumpor i skorna sen två veckor - utom då det kom en massa snö (!!!) förra veckan en morgon. /A

Hökis sa...

Gärna kjol.
Nu har nya bolaget en klädkod med svarta brallor.
Vi har, typ, 30 grader varmt på sommaren på jobbet.
Måste komma runt det på nåt sätt.
Lobbar för kjol.