2011-03-07

så jävla fult

Resumé: Rasister attackerade Jan Helins bostad efter gårdagens agendadebatt mellanAftonbladets utgivare Jan Helin och SDs Björn Söder attackerades Helins bostad av rasister. Fy för fan för dem! Hot mot demokratin och det fria ordet!
Published with Blogger-droid v1.6.7

4 kommentarer:

Anonym sa...

Är all form av kritik mot er proffstyckare ”hot”? Vad exakt stod det på plakaten som var ”främlingsfientligt” eller ”hotfullt”.
Ett av plakaten skall enligt uppgift haft texten: ”här bor en man som försvarar vitpixling”
En tydlig referens till den bildredigeringsmetod som Aftonbladet och andra medier använt (använder) för att omvandla tydliga ”mörka” förövare till ”ljusa”.
Det kan även ses i kontexten av att Jan Helin, precis som övrig massmedia, faktiskt har en agenda med valet av den information man väljer att vidarebefordra till allmänheten. Speciellt i ”vissa” frågor.
Förövarna som sexuellt ofredade en 11-årig flicka gavs ingen uppmärksamhet förrän stormen på internet gav gensvar i verkligheten. Då plötsligt var det en nyhet- som även kom att förvanskas otroligt mycket. Alla som tagit sig tiden att läsa på och vara lite källkritiska vad gäller det här fallet inser att massmedias tal om ”falska nätrykten” och att ”flyktingbarnen” endast ”strök över rygg och lår” är lögner.

Z sa...

Så du menar att västerortspolisen Mats Eriksson ljuger? Att det är polisen som mörkar i polisanmälan? För ngt annat framkommer inte och det är väl ändå grundkällan? Eller har du ngn annan källa? Visa gärna då till det. Som inte är falska rykten.

http://www.nyhetskanalen.se/tv?videoId=1.2043304

Malin sa...

Go Anna go! Du har helt rätt tycker jag!

Z sa...

Tack Malin!