2011-02-21

hur lyckas ni med mornarna?

Idag blev jag ett rytande mammamonster. Förr gick vi upp en timme innan skolbussen gick. Det funkade inte. Nu går vi upp 1.5 timmar innan. Funkar 50% av gångerna. Idag var inte en av de lyckade dagarna. Hur gör ni för att få en helt genom lyckad morgon, där barnen gör som ni säger och det blir ingen stress? Jag lyckas nästan aldrig med det.
Published with Blogger-droid v1.6.7

5 kommentarer:

Anonym sa...

Kan ärligt säga att det gör vi nästan aldrig heller. Spelar ingen roll hur förberedd jag försöker vara, hur tidigt jag än går upp, så skiter det sig oftast i sista minuten. Fattar inte!!!
/ K

Chrissan sa...

Efter nyår så började jag och mannen gå upp ca 45 min innan vi behöver väka barnen. Det har underlättast då vi hunnit gjort oss helt klara och inte behöver springa mellan badrummet (mejk you know för min del) och barnens sängar för väckning.
Vi kan väcka dem i lugn och ro.
Har iaf blivit stor förändring för oss.

Bina sa...

När jag hade barn att lämna för att sedan gå till jobbet gjorde jag som Chrissan och gick upp innan kidsen (fast oftast vaknar ju kidsen när jag går upp, men då spankulerar somliga runt och andra leker eller somnar om när jag duschar och fixar mig).

Sus sa...

Jag gjorde samma sak. Först gjorde jag mig klar, sedan väckte jag barnen och gjorde frukost. Lugnt och skönt.
Å andra sidan har mina barn varit rätt enkla att väcka.

Men så är de ju bäst i hela världen också..

Som era dåra.

KaosJenny sa...

Hur vi än gör så slutar det med att vi står i världens minsta hall och puttas... vi tror att det är en morgontradition och traditioner kan man väl inte frångå...