2010-11-11

Det absolut bästa med säljavdelningen

på mitt jobb är att de inte äter så mycket frukt. Vi får fruktleveranser två gånger i veckan. Och dagen efter eller samma dag är ALL frukt slut. I korgarna ligger kanske en ensam brun banan eller ett mjukt böckligt päron. Men då är det bara att lalla över till säljsidan. Där finns det alltid frukt kvar. Likadant med mariekexen och de vita goda skorporna. Har gamarna på min sida ätit slut på frukten finns det 99 gånger av 100 kvar på säljsidan! Det näst bästa med säljsidan är att det är de som fixar in stålar så jag får lön...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hm, det är ju inte utan att man liksom drar slutsatsen att du är en av gamarna... som först då äter ur skålen på din sida, för att sedan helt skamlöst :) gå över och äta upp deras.

/ Anette

Z sa...

Men det är ju det. Jag ser att frukten kommer , tänker "åh vad fina mandariner eller päron" men är inte fruktsugen just då. Så åker jag ut på jobb kommer tillbaka två timmar senare och tadaaaaaaa; ALL frukt utom de gröna äckliga äpplena är slut!!!! Hela systemet går i såfall ut på att man ska hamstra för tider då jag blir fruktsugen... Men det känns ju töntigt!

Anonym sa...

Jag tycker det var asroligt. På min skola i Sthlm så prenumererade vi också på fruktkorgar. Nerstucket bland frukten fanns små chokladbitar. Följden blev att folk grötade runt, sket i frukten, bara tafsade runt på den, i en desperat jakt på uppåttjack.

/ A