2010-01-11

Man kan ju undra


Vad har hänt här? Ser ut som ett bombnedslag. Mellan vabbande av gnälligt barn, tvättande av nerdspyyda saker hinner jag kanske kanske fixa till stöket som råder i hela huset. Men jag måste ju hinna blogga också.

4 kommentarer:

Apan slimmar och trimmar med start på 105 kg sa...

Det är klart man måste hinna blogga... Som mammaledig är det ju en daglig ventil. Hittade hit från Sus.

Z sa...

Hej Apan med det långa namnet! Välkommen hit! Bloggen är en ventil var sig man är mammaledig eller inte! hoppas du hittat din stegräknare- själv ha jag en i min mobil. Fiffigt för den är jag aldrig utan! Dock lite otymplig....

Apan slimmar och trimmar med start på 105 kg sa...

Haha, visst är det långt! Taktiken är att ständigt göra mig påmind och därför bättre kunna hålla fokus.

Nej, jag har inte hittat stegräknaren och lillbebbe ligger och gnyr i feber. Stackarn. Så idag lägger jag stegräknaren åt sidan.

Ser att du har två barn. Har du några erfarenheter av RS-virus? Vi fick det konstaterat idag. Känns lite konstigt. Har hört att det ska vara farligt för små spädisar.

Bina sa...

När jag var liten och blev sjuk ringde mina föräldrar efter en hemsamarit som kom och pysslade om mig och huset hela dagen! Så här i efterhand tycker jag det är lite konstigt att en helt främmande människa kom och tog hand om ens barn när de var sjuka, men praktiskt! Och jag minns det som en rolig sak; en kul tant som kom hem och lekte med en och tog hand om en!