2009-08-04

VILSEN

Ibland känns det här med föräldraskap så svårt. Hur ska man göra för att det ska bli rätt? Hur? Ibland önskar jag det kunde finnas en handbok där man bara slår upp tex B som i bröder som bara bråkar så finns det en sidanvisning till facit. Där på sidan 82-84 står det exakt hur man ska göra för att få detta att sluta så enkelt som möjligt för både barn och vuxna. Men det finns ingen sådan bok. Jag känner mig så vilsen.

3 kommentarer:

KaosJenny sa...

Klokt sagt Z, man kan läsa spaltmil om förlossningar men det är ju sen det svåra börjar... roliga också i och för sig... Livet blir sig aldrig mer likt. Den bästa bok jag någonsin läst om att ha barn heter Hur barn förändrar ditt liv av Harriet Goldhor Lerner. Vilsen är nog synonymt med föräldraskap, jag känner mig vilsen rätt ofta. När det gäller barnbråk brukar jag trösta mig med att jag bråkat så in i ... med mina syskon men även haft kul och har urkul nu... Kram

Lilla O sa...

Jag letar också facit, men det funkar inte. Våra grabbar bråkar en del, men de leker bra också. Det märks dock att de varit lite för mycket med varandra i sommar. Tror att de behöver dagiskompisarna!

Z sa...

Tack för lite goda råd och klooka tankar!!!