2009-06-06

JAG ÄR INTE DÖV

Okej, det är studentfirande och de är så jävla bra några hus bort. Men måste de spela så högt att rutorna darrar även hos oss? Jag har blivit för gammal för sånt här. Dessutom har jag ont i höfterna sedan allt dansande igår. Så jag antar att det stämmer in i bilden av mig som gammal och gnällig.

3 kommentarer:

Bina sa...

Ja, de måste spela så högt att rutorna darrar även hos dig - det ingår som ett av privilegierna som student (de är för övrigt få). Om sex år kommer här dallras i våra grannars rutor när stora killen nyttjar sitt skrål- och spela högtprivilegie i samband med sin student (om han inte gör som mamma och går på gymnasiet i sex år...).

Z sa...

De slutade kvart över 12 i natt. Då hade man i barnens rum kunnat höra varenda stavelse av orden i varje låt som om det kom från barnens rum. Hoppas ni inte är lika respektlösa mot era grannar. Man kan ju också faktiskt hyra en festlokal att ha suparfester med sina studentpolare och en stängd dörr där man spelar på högsta volym...

Anonym sa...

Kvart över tolv! MESSTUDENTER! På min tid körde vi till dess det var dags att gå upp - och då började vi om...och ju argare grannarna blev - desto roligare!
TJO FADDERITTAN LAMBO!