2008-07-20

Miss

Har först idag insett att jag kan med fördel lyssna på gamla sommarprat, ngt jag annars inte har en chans att göra. Men under målning är ju det helt fantastiskt! Har nu betat av Dolph Lundgren och nu är Mattias Klum i luften!
Om ni inte har ngt att göra som att måla i flera dagar gå in och lyssna på Sommar!

4 kommentarer:

Bina sa...

Du måste lyssna på Elisabeth Massi Fritz, hon var i början av juli. Kram o fin trapp förresten!

Z sa...

Den lyssnade jag på!
Då var jag i en sommarstuga i Hälsingland utan barn. Jättebra sommarsnack också, lite stolpigt men intressant.

Johanna sa...

Ja, Elisabeth Massi Fritz var bra! Jag gillade Kajsa Bergkvist också. Filip och Fredrik (totalt galna, men rätt kul) Peter Settman och Magdalena Graaf från förra året var rätt bra de med.

Z sa...

Kajsa lyssnade vi på och sedan hon Yrsa som vann folkets sommarprat och efter det Robyn idag. Vi försökte även med Leif Silbersky, men efter runt 10-15 minuter gav vi upp. Han var bara SÅ tråkig! Den bästa jag hört genom åren är Mustafa Can. Tror han snackade 2004eller 2005. Jag lyssnade flera gånger efteråt för det var så bra. Ska försöka med Magdalen Graaf och Peter Settman. det är alltid bra att lyssna på saker när man jobbar. Filip och Fredrik lyssnade vi också på förra året. Fasiken vad bra Sommarpratsidén är! Dolph gillade jag också. Han var så där lagom yxig, men ganska rolig att lyssna på ändå.