2011-09-30

Fredagsfint


Published with Blogger-droid v1.7.4
Fröken Jill köpte detta till mig till lunchen! Världens gulligaste fredagsmyyyyyspresent! EttJenka saknas redan, den behövdes mitt i det galna fredagsrejset jag just nu är inne i. Men som sagt var. I kväll kommer jag somna gott i Värmland!

frukost

Mot Vallentuna!
Published with Blogger-droid v1.7.4

god morgon

Ett av barnen sitter och sjunger på toaletten. Oklart vem. Jag Wordfeudar. Klockan är inte ens sex än. Löjliga familjen... Så går det när man är lättväckt och har tusen saker att göra innan dagen avrundas i Värmland.
Published with Blogger-droid v1.7.4

2011-09-29

det är dags att gå och sova

När man får mobilen på munnen mitt i Wordfeud för man tydligen somnat...
Published with Blogger-droid v1.7.4

Bra gjort Stefan Holgersson

Polismannen Stefan Holgersson spelade in sin chef, länspolismästren Jan-Olov Onshagen, när han efterforskar om Stefan har uttalat sig i en TT-artikel. Något som är ett grundlagsbrott. Jag tycker det är hoppfullt att en polis visar att han vågar sätta sig upp mot sin chef när denne bryter mot lagen. Detta är ett allvarligt brott. Speciellt när brottet begås av en hög chef inom polisen. Vilken hjälte denna Stefan Holgersson är! Lyssna på Bo Göran Bodins rep om detta. Mycket intressant.

orutinerat



Published with Blogger-droid v1.7.4

Jag skulle köpa grejer till tre personer. Offrade mig och tog en smaklös burgare på Donken. Och allt jag kom tillbaka med var ett paket. Som jag glömde slå in. Orutinerat.

för mycket bling

Det är svårt att fatta jag vet. Men lite vanligt bling som förgyller en annan så vanlig torsdag kan bli för mycket och vara i vägen när jag ska jobba. Vem kunde ana det?
Published with Blogger-droid v1.7.4
 

2011-09-28

kvällssvull

Jag är ensam hemma. Då passar jag på att svalla och lyxa till det. Kalkstensdrömmar i koppen och rostade mackor! Lägg till Wordfeud och kvällen är klar!
Published with Blogger-droid v1.7.4

god morgon

The weather is sweet makes me wanna move these walking feets!
Published with Blogger-droid v1.7.4

2011-09-27

grannen ger bort våra äpplen

Vårat äppelträd är lite stort. Eller så är tomten för liten. Många äpplen ramlar ner på grannens tomt. Något säger mig att det kanske är lite för många..
Published with Blogger-droid v1.7.4

en promenad

Idag tog jag en promenad. Jag såg en glad båt, en man klädd i 1920-tals sommarkostym och fem mammor som gick i brädd med barnvagnar. Japp. Si du.
Published with Blogger-droid v1.7.4

Just nu i lurarna

Just nu. Bara denna låt. Inget annat funkar. Jag måste ha ngn bokstavskombo för i går på min pw denna låt i 56 minuter. På repeat.

2011-09-25

skördetid

Förra helgen blev det nyponsoppa och nyponte. I helgen har det blivit äppelmos och nu trattkantarellpaj! Trots att jag saknar sommaren enormt är hösten underbar!
Published with Blogger-droid v1.7.4

wordfeud irl

Jag och inti tar en match. Han leder stort...
Published with Blogger-droid v1.7.4

åh nej, det betyder trubbel

Igår gick kedjan och grejen som kedjan satt på söder på mannens motocross. Idag skar den på tävlingen. Igår 1500 spänn. Idag 6000 spänn. Billig liten hobby han har. Jag får väl tänka som när han gjorde handbromsvändningen två veckor innan jul med en halvförsäkrad bil( 14700 spänn). Han är inte skadad iallafall.
Published with Blogger-droid v1.7.4

vem är det som ställer till det egentligen?

Jag: för första gången i modern tid blir männen fler än kvinnorna!
Mannen: vad bra. Då kanske det äntligen blir lite ordning och reda i världen.

Eller så har vi kvinnor inte hunnit ställa till rätta all skit som männen hann ställa till med förra gången de var många...

Tweet from TweetCaster
Published with Blogger-droid v1.7.4

2011-09-24

en olycka kommer sällan ensam

Nu verkar det hänt ngt med mannens crosshoj också. Skithelg. Men mannen verkar oskadd. Alltid något.
Published with Blogger-droid v1.7.4

jag vill vara ett mähä

Ibland tänker jag att mitt liv skulle vara lättare om jag inte hade egen vilja och önskningar om vad jag vill göra. Om jag bara kunde göra det alla andra vill och vara glad med det. Livet skulle vara mycket enklare då. Färre konflikter, färre kompromisser. Färre besvikelser. Men tyvärr för både mig och andra. Så är det inte. Därför sitter jag i solen och är arg. Och barnen i bilen och också säker är arga. Myyyyysiga helgjävel!
Published with Blogger-droid v1.7.4

2011-09-23

ordning och reda, löning på fredag

98% av veckan ser mitt skrivbord ut som på den första bilden. Men några få minuter innan jag går hem på fredagarna och några minuter efter jag börjar på måndagarna ser det ut som om en ordningsam människa jobbar där. Nu är det rent. Nu är det helg.
Published with Blogger-droid v1.7.4

Det här med att fuska

Jag har svårt med de som fuskar. Men det finns ju alltid två sidor av ett mynt. För ett tag sedan avslöjades det att fotografen Terje Hellsø manipulerat många av sina fina naturbilder på lodjur. Inte okej. Det han har gjort är att sänka trovärdigheten för alla fotografer. Inte okej. Jag skulle ALDRIG manipulera en bild på det sätt han gjort. Jag kan mörka ner himlar, dra i kontrasten, lätta upp ansikten,  dra ur gult ur idrottshallsbilder. Den manipulationen (som det ändå är) känns okej. Men när Terje klipper in djur från en annan bild till sina egna bilder går han långt över gränsen för vad som är okej. För att när alla andra som inte är fotografer läser om det Terje gjort så planteras det genast ett litet misstroendefrö som kommer finnas med när de kollar på alla bilder. Så han har inte bara förstört för sig själv utan även för oss andra. Men när jag läser i dagens SvD så kommer det fram en bild av en människa som inte alls mår speciellt bra och har säkert inte gjort det på väldigt länge. Vi är alla bara människor med fel och brister. Jag kan inte låta bli att tycka synd om honom. Han kommer alltid så länge han jobbar som fotograf mötas av misstroende och det han gjort kommer förfölja honom resten av livet både bland hans kunder och andra fotografer. Varför kunde han inte nöja sig med de otroligt fina bilderna han tog som inte var manipulerade? Men det är väl som med politiker. Mycket vill ha mer. Men det hela är så sorgligt. Både för Terje och hans familj men även för fotografiet.

2011-09-22

vilken himmel!

Den blev lite suddig, men ni fattar grejen! (Jag vet, man ska inte fota och köra... det blir inga bra bilder då.)
Published with Blogger-droid v1.7.4

jag vet att hjärnan fått för lite sömn

När jag i 45 minuter utan att märka det lyssnar på samma Veronica maggiolåt. Och därefter lägger disktabletten i soporna och disktablettspappret i diskmaskinen. Men idag hoppas jag på bättre tider...
Published with Blogger-droid v1.7.4

stinkande rummet

Här har mannen sina träningskläder. Det går inte ens att gå in i rummet. När t.o.m mannen tycker samma sak, då är det illa!!!
Published with Blogger-droid v1.7.4

det är viktigt med sömn

Efter sjätte raka vinsten över syrran i Wordfeud, kan jag bara konstatera att sängen ÄR viktig för hjärnan...
Published with Blogger-droid v1.7.4

2011-09-21

den ultimats sömnen för mindfulness

Den ultimata nattsömnen efter en dag då jag väckts av barnen 04.34 samt haft ett stenhårt crossfitpass är 3-1-3. Alltså sova 3 timmar bli väckt av mannen som kommer hem från krogen klockan 02.20 utan nycklar, vara vaken en timme, och sedan sova i nästan 3 timmar till. det ger den där perfekta ilskan och irritationen samt de mörka ringarna under ögonen med medföljande matchande påsar som vi alla vill ha en höstlig onsdag. Frågor på det?
Published with Blogger-droid v1.7.4

2011-09-20

Cross my heart

Jag ska A-L-D-R-I-G mer köra ett hårt gympass dagen innan mammabootcamp. Jag vet inte hur jag tänkte där. Idag körde vi crossfit. Fi faaaan vad jobbigt det var. Det var kettelbellssvingar och björngång framochbaklänges, sidositups med vedträn och tigerspräng, sidoplanka och höga knän med stubbar och sista stationen den jobbigaste var burpees och därefter utfall med stubbe. Varje station 4 minuter och varje grej 10 st sedan byta. (för er som inte vet vad burpees är klicka här.) Men gud vad roligt och peppande det är! När jag hör att tränaren skriker att det är 30 sekunder kvar ger jag järnet för att hinna med så många övningar till som möjligt. Benen är fortfarande som spagettisar. Om jag kommer ur sängen imorgon är jag impad. För jag lär ju få träningsvärken från hell i natt...

massageutsikt

Sitter i massagestolen och får lite massage på min onda kropp. Hoppas det hjälper mer än stjälper.
Published with Blogger-droid v1.7.4

Aj

Igår regnade som tusan. Efter förra måndagens två timmars promenad ville jag verkligen inte bli lika kall och blöt. Därför åkte jag till gymmet och tog ett över en timmes långt styrkepass. Aj. Det var länge sedan. Ajaj. Bröstet, ryggen och rumpan. Aj. Och ikväll är det mammabootcamp. Hur ska detta gå? Extra bra känns det när våran tränare skrev på fejjan i vår grupp(som f.ö har det mycket smakfulla namnet Rosenhill MILF´s):

"Okej tjejer. Ni tyckte det var mesigt sist? Bära vedträn och tänka på balansen. Nu har jag satt ihop tisdagens pass till Crossfit Rosenhill. Bäva tjejer, bäva."

Aj.

2011-09-19

Det här med att svettas

Min man svettas enkelt. Han svettas på hela kroppen. På knäna. På smalbenet. U name it. Jag har alltid tyckt det varit lite underligt. Jag svettas nästan aldrig. Jag kan köra ett hårt styrkepass, ingen svett. Ut och gå en snabb promenad, ingen svett.  Till jag började Zumba levde jag i den villfarelsen. Efter ett Zumbapass luktar mina kläder nästan(NÄSTAN)lika illa som Mannens kläder när han tränat. Och är nästan(NÄSTAN)lika svettiga som Mannens när han tränat. Så vid 35(fyller intre 36 förens om 12 dagar)års ålder har jag insett att jag kan svettas.
Visst är det skönt med insikter i livet?

2011-09-18

näe hörrni

Denna helg avslutas med egengjord nyponte och mördare okänd!
Published with Blogger-droid v1.7.4

jag vill inte

Klockan är inte ens halv8 och det är nästan mörkt ute. Och värre blir det. Så sorgligt. Kallt är det också.
Published with Blogger-droid v1.7.4

ibland är det enklaste roligast

Att sitta i snurrdelen på bussen är typ det bästa man kan göra...
Published with Blogger-droid v1.7.4

nyzumbad

Och glad. Mannen kör cross, jag och killarna tog pendeln till Solna och Balance. Den andra zumbaklassen är dock lite roligare och bättre så jag ser redan fram mot nästa söndag!
Published with Blogger-droid v1.7.4

2011-09-17

en kall vinter

Det sägs att om det är ett bra rönnbärs år tyder det på en rejäl kall vinter. Kolla er omkring. Jag har aldrig sett så fina och många rönnbär som i år. Fan också.
Published with Blogger-droid v1.7.4

jag vill ju inte skryta

Men nu har jag 4 raka Wordfeudsegrar över syrran. Å andra sidan hade jag inte bakat 50 buller, 20 nygrundad och 15 andra kakor innan 10 imorse . Men jag kan ju inte alltid vara på topp.
Published with Blogger-droid v1.7.4

2011-09-16

varför?

Alltså varför väljer man här att publicera en bild överhuvudtaget? Det känns ju helt meningslöst. Eller vad tycker ni? Tillför den artikeln något?
Published with Blogger-droid v1.7.4

2011-09-15

att vinna 3 raka i wordfeud

Mot min syster ordpolisen. Det är stort. 3 på raken är inte tur. Det är ren och skär skicklighet! Jag tror jag firar genom att plåta innebandy i en sunkig sporthall!
Published with Blogger-droid v1.7.4

katastrof

Mina lurar gick söder igår. Inga beats på promenader. Det är katastrof! Efter hysteriskt letande hittade jag ett par fungerande bra i hörlurslådan. Dagen är räddad!
Published with Blogger-droid v1.7.4

2011-09-14

Lite viktig info

Det här hittade jag igår på föräldramötet upphängd ovanför Keirus plats. En massa viktig info framgick:

Han favvomat är korv med bröd(avsöjar vilka jävla bra matmäniskor vi är). Han tycker om att leka med lego. Och om han blev förtrollad skulle han vilja bli en björn. För dom äter upp. (Kristallklart. Frågot på det?) Och när han vill bli stor vill han bli en sådan som sprutar vatten på eldar. Tyvärr verkar han få lära sig till det jobbet någon annanstans då han inte tycker han lär sig någonting på förskolan. (bra att kunna framföra kritik mot sin arbetsplats vid så unga år. Det är mammas pojke det!)

2011-09-13

Mammabootcamp2

Tisdag betyder Mammabootcamp! Alltså jävlar i min lilla låda vad roligt det är att träna i den gruppen! Så roligt och så jobbigt! Idag sprang vi 2 km med vedträn ovanför huvudena. Sedan vifta med vedträna lite. Sedan höga knälyft, rumpsparkar, olika springövningar i par. Trapplöpning. Sedan biceps, triceps med vedträn och kompis. Armhävningar, plankan och enbensknäböj på kubbe. Ja ni fattar. SÅ roligt! Hoppas jag verkligen får träningsvärk imorgon också!

jaha ja

Dagen föräldramöte fixar jag i träningskläder. Jag är så piffig!
Published with Blogger-droid v1.7.4

när kvällen hemma är i mer tempo än jobbet

Pust säger jag bara. Nu laga middag, sedan föräldramöte och sist träning med mammorna.
Published with Blogger-droid v1.7.4

nu gjorde jag det igen


Försökte blippa mig genom spärrarna på pendeln. Igen. Det gick inte idag heller.
Published with Blogger-droid v1.7.4

skulle vilja dansa loss vid busshållsplatsen

Beaten är för sköna nu. Men jag antar att folk skulle kolla lite snett på mig...
Published with Blogger-droid v1.7.4

bra jobbat!

Den här snubbe gjorde plankan alldeles nyss. I typ flera minuter. Bra kämpat! Klockan är ju inte ens 8!
Published with Blogger-droid v1.7.4

wordfeudskadad

När man tittar på nummerplåtar och tänker på ord man kan göra i Wordfeud. Då har man kanske spelat lite FÖR mycket...( folk , men det måste iallafall ligga på en trippelword om det ska vara värt att lägga... )
Published with Blogger-droid v1.7.4

2011-09-12

jomen det vore väl fint hörru

Kollega: Sa jag ta egen bil ikväll?
Jag: Jo, det kanske är bra. Hur tänkte du?
Kollega: Eftersom jobbet blev framflyttat kanske du inte vill stanna kvar utan vill sluta inom din arbetstid?
Jag: Jo men tack det vill jag ju.

Annars har jag en fablesse för att hänga på sunkiga gamla idrottsplatser utanför arbetstid....

Glada nyheter kommer sällan ensam

Det gör dock tråkiga. Ni minns de där toalocken på andra sidan? Eftersom våran kära vaktmästare sedan en kort tid tillbaka läser denna blogg så kom han häromdagen och glatt berättade att även vi skulle få de fina toalocken med otroligt fiiiiiiiiiiiiina havsmotiv på. Jag fick välja mellan delfin och späckhuggare. Kul.

2011-09-11

Gårdfarihandlare...

Dessa saker har jag köpt under den senaste veckan. Totalt onödiga grejer, men som jag lurats på. Eller lurats och lurats. Mer känt mig tvingad att köpa för jag är en sådan mjukis. Tidningen kostade typ 40 spänn. Men det är en grannkille som springer omkring varje söndag och försöker kränga dem. Jag har inte sett någon som köpt ngt av honom. Så idag kände jag mig tvingad. Han är ju ändå så himla driven! Och ljuset. I veckan kom en liten svarthårig kille och plingade på. "Hej jag heter XXXX och spelar i glamrockbandet Lips. Vi ska åka på turné och förösker samla ihop pengar till en turnébuss." Han hade mig vid glamrockband. Vem kan motstå en svarthårig liten kille från ett glamrockband??? Hoppas de kommer ihåg mig när de slår igenom... Och så bullarna. Fem små tjejer också från granskapet kommer och plingar på. "Hej, vi säljer bullar för att samla ihop pengar till barnen som svälter på Afrikas Horn." Jamenvafaaaaaaaaaaaan! Jag vill inte ha ngr bullar, men inte kan jag ju säga nej till så små(8-åringar)barn som säljer bullar för en sådan fin sak???! Så det blev bullar också. Så om ni vill kränga saker är det bara att komma förbi. Jag går på i stort sett vad som helst.







Varje söndag kommer en grannkille och säljer Aftonbladet. I tre veckor har vii tackat nej. Men idag. Icke.
Och ljuset. 80 spänn för ett svart helt vanligt ljus...
Och vem kan motstå att köpa hembakade bullar?


Published with Blogger-droid v1.7.4

2011-09-10

11500 drygt

Safari-biten på Kolmården var dagens höjdpunkt.
En hel dag i Kolmården. På fötterna hela dagen. Och BARA 11555 steg... Nu är ju antalet steg inte viktigt. Eller viktigAST. Det viktigaste var att vi hade en superfin dag i Kolmården. Djuren var ute och synliga, vädret var fint, matsäcken var god, barnen snälla, mammorna glad och det var INGA köer! Vi var där från 10.30 tills de stängde. Vi hann till Krokek sedan sov alla tre barnen som stockar! Alla var nöjda med dagens utflykt! Och jag kan varmt rekomendera Kolmården på hösten. Som sagt var, inga köer till Safarit, delfinshowen, toaletter och andra köpotentiella plaster på Kolmården! Jag kommer sova gott i natt om jag säger så...

2011-09-09

Nu ska jag provocera lite

Alltså jag dricker (nästan)aldrig vin på fredagarna eller bara så där. De enda gångerna jag gör det har varit när vi haft semester med andra(A)på Gotland. Då har jag surplat både vin, rosévin och champange till matlagningen. Men annars. Jag fattar liksom inte poängen med det. Att bara dricka ngr glas för att....vad? För att slappna av? För att det är gott? Nej hörrni. Helt meningslöst. Jag vet att många tycker detta kan vara ganska provocerande. Men varför dricker alla rosé hit och dit hela sommrarna och vin på fredagarna? Jag fattar verkligen inte grejen. Nä. Ska jag dricka så ska det festas big tajm. Ut och stuffa eller så. Annars får det oftast vara.

jag och Robyn

Ser ni bilen? Igår när jag var mitt i allt föräldramöte-jobbkaos höll jag på att köra in i Robyns bil när hon backade ut från sin parkering. Det hade varit jobbigt... hur som, bilen i min sidospegel är Robyns. Fin och hel efter att ha klarat sig från min framfart.
Published with Blogger-droid v1.7.4

milf??

Hej då milfen sa mannen när jag gick i morse. Är det verkligen bättre än journalistärtig? Fast jag är glad att just han tycker jag är en milf.
Published with Blogger-droid v1.7.4

2011-09-08

Fruarna är ju helt galna

Men herregud! Jag kollar på första avsnittet av Svenska Hollywoodfruar. Men herregud! De är ju helt jävla otroliga! Alla är ju helt unika! Maria Montazami... Förvirrad men jättegullig! Gunilla Persson. Helt jävla galen! Schizofren typ.. Och vilken hållning! Och Agnes Nicole... Ser ut som jokern och är helt galen vad gäller sin hund. Och Isabell. Säger vad hon tycker och kör som en tok med sin assistent.
Vilket gäng! Jag kan inte låta bli att kolla på dem! I´m hooked!

Imorgon kommer jag vara helt slut

Jävlar vad min dag har gått i ett idag. Först de där tre jobben på raken från 09.30 till 16 ute i verkligheten. Sedan inne i en timme och gjorde alla bilderna från jobben och lämna in dem. Därefter på föräldramötet som var försenat 30 minuter(!!!). Sedan ut igen i verkligheten på en liten turné runt stan. Och nu landade jag i soffan. Känner mig helt tokslut i hela huvudet...

så förberedd

Föräldramöte. Hittade både en penna och gamla bokningspapper i bilen. Rutinerat.
Published with Blogger-droid v1.7.4

inte alls fel

Idag har jag 3 jobb på varandra. Jag skulle precis hinna tillbaka till jobbet mellan jobben men bara för att hämta kollegor. Som en taxichaufför. Istället fanns möjligheten att ta med en bärbar dator. Så Sweet. Nu hinner jag istället för att bara sitta g en bil tanka ner jobben, välja bilder och till och med göra bilder. Helt otroligt fiffigt. Just nu är bagaget min arbetsplats. Teknikens under!
Published with Blogger-droid v1.7.4

2011-09-07

god jul!

Årets första julkort gjorda! I år har jag bestämt att INTE göra 45 handgjorda julkort. Det får bli så många jag orkar och resten kommer få formulär a julkort. Så är det med det.
Published with Blogger-droid v1.7.4

Vem är det här?

Inti fick syn på förtioårsen-bilden.
Inti: Mamma, vem är det här?
Jag: Jag.
Inti: Hehehe...
Jag: Kände du inte igen mig?
Inti: Näej.
Jag(hoppas på ngt snällt och gött för egot): Vad är det för skillnad?
Inti: Du har andra glasögon. Och mer rynkor. Och inte samma hår.
Jag(siktar in mig på rynkdelen): Hade jag mer rynkor för tio år sedan?
Inti: Ja-aa.

Hinner goa mig lite i det.
Sedan tänker han ett tag.

Inti: Eller så är det tvärtom.

Tack. Ni vet va? Av fyllon och barn får man höra sanningar.

Det var något med den rösten den där hösten

Eller något. Denna årstid. Den får mig ur balans. Förra året tappade jag bort :
körkortet, idkortet, mobilen, nytt SL-kort och en vante.

Och allt började på valnatten den 6 september.

I år började visserligen lite tidigare. Men vilken början sen! Den 2 september var premiären. Då tappade jag bort TVÅ jackor på loppet av TVÅ timmar. Idag tappade jag bort min halsduk på vägen till pendeln. Alltså jag får verkligen vara GLAD över att jag har båda barnen hemma. Men så var det inte jag som hämtade idag heller. Vi får se på fredag. Good luck till mig!

Toppen och botten

Igår innan träningen fick vi alla saäga vad som varit toppen och botten med dagen.
Igår var det toppen att jag lurade bilköerna genom att ta tuben till östermalm och jobbet där. Kunde surfa, slappa och wordfeuda. Botten igår var att jag lagade en ny rätt som bara jag gillade.

Dagens Botten: Jag lagade ännu en ny rätt som bara jag gillade(kanske mannen, men han åt och sa varken bu eller bä. Jag tolkade fritt.)
Dagens Toppen: Att ha så himla fina och roliga jobbkompisar som får mig att skratta och le varevigaste dag!

2011-09-06

Mammabootcamp

Jag har nyss krupit/gått som en björn uppför en backe(förarna i bilarna som passerade glodde bara lite..)  i ett villaområde tre gånger. Sedan har jag sprungit baklänges 4 gånger nerför samma backe. Gjort 40 benböj därefter. Sedan cirkelträning på dagisets lekpark. Kastat bildäck, plankat, sidoplankat, treicepsat mot en stubbe, benhopp på ett lekbord, rusch uppför trappan på rutschkanan, hopprepat, bicepsat med gummiband,klättrat över ett staket och krupit under sen, drakat med planka och gått balansgång på planka. Därefter avrundade vi med 50 armhävningar och 50 situps. Alltså så roligt som det är att träna med denna grupp med mammor från mitt hood är sällan jag har! Och tjejen som leder gruppen är så jäkla bra! Om ni har ett gäng som vill köra lite träning tillsammans kan jag varmt rekomendera att kontakta Elin!

den andra sidan

Det måste varit rea på toalock med fula havsmotiv när jobbet gjorde om toaletterna på andra sidan.
Published with Blogger-droid v1.7.4

jag fick en bild

Detta är jag. För 10 år sedan. Rund och glad. Och med glasögon. Jag känner nästan inte igen mig själv.




Detta är jag 2011. Lika glad. Men lite annorlunda.
Published with Blogger-droid v1.7.4

Carola

Idag ska min kollega träffa Carola. I två timmar. Bara sitta och snacka med henne. Och fota henne. Jag tror jag känner någon som kanske velat vara med som praktikant idag...
Published with Blogger-droid v1.7.4

god morgon

När jag vaknar med lätt huvudvärk inser jag det dumma i att gå och lägga mig för sent.
Published with Blogger-droid v1.7.4

2011-09-04

nähä

Jag vet inte vad jag gjort idag. Haft ner en hylla av misstag, haft ont i magen, varit snorig, haft huvudvärk, städat överallt 1000 gånger, storhandlat, sorterat bort böcker, spelat memory, lagat lunch... och nu skulle jag gått ut och gått, men jag är så trött och har ont i huvudet så de enda steg jag tar är till sängen. Skitdag.
Published with Blogger-droid v1.7.4

jag gjorde slag i saken

Jag: visst blev det mycket finare med blommorna i sovrummet?!?
Mannen: Ja! Jätte! Och tänk vad mycket bättre jag sov!

Det blev 3 fejkblommor och 2 riktiga. Få se hur länge de överlever.
Published with Blogger-droid v1.7.4

2011-09-03

där rök zumban

Jag kan knappt andas. Så täppt i näsan är jag. Om inte ett snormirakel sker under natten så tror jag inte ett zumbapass är att tänka på. Typiskt.
Published with Blogger-droid v1.7.4

imorgon fyller Herren Jesus år!

Skall med spänning läsa morgondagens familjesida i DN imorgon!
Published with Blogger-droid v1.7.4

Drömmen om ett rent och stajlat hem

Var på IKEA igår. Det finns så mycket fint att köpa till hemmet. Jag skulle vilja byta ut så mycket och fixa så mycket. Men så inser jag ändå någonstans att oavsett om jag får möjlighet att kasta ut nästan allt och göra om skulle det ändå vara lika rörigt och ostädat efter ett tag. För det är ju vi som bor här och vi ändras ju inte bara för miljön omkring oss gör det. Så jag sänkte ribban ordentligt. Nu sitter jag istället och funderar på om jag ska köpa nya blommor eller inte. För Mannen är inte alls intresserad av blommor och det är således jag som ALLTID vattnar dem. Vilket jag inte orkar göra jämt så efter ett till max två år dör de oftast. Och eftersom Mannen efter konsulterande igår inte är beredd på att hjälpa till ("klart du kan köpa blommor, men jag är inte intresserad av dem så jag kommer inte att springa runt och vattna dem. Sedan får du inte skriva elaka inlägg på bloggen om att jag inte vattnar blommor om du köper blommor.") att vattna dem så överlägger jag med mig själv om jag verkligen ska köpa nya eller skita i blommor helt och hållet.
Hur har ni det med blommor hemma? Vem vattnar? Och vad har ni för blommor?

2011-09-02

brrr!

12 grader ute. Det var ett misstag att fota farlig väg i ballerinaskor. Det är nästan täckbyxorläge som gäller....
Published with Blogger-droid v1.7.4

2011-09-01

Om sanningen ska fram

så fick jag en polis att glatt grymta åt min mobilsignal idag. Jag står på ett tak i Farsta, mobilen ringer. Amarillos låt skriks ut över taket i Farsta C. (Det kändes så iaf.) Innan jag hinner få upp telefonen hinner den spelas en stund. Polisen börjar grymtskratta. "Amarillo" säger han. "Den kan man ju ha som signal" Höhöhöhö. Jag förstår inte varför? Gör ni?

Öppet svar till A

Jaha ja. Då tar vi det från början. Jag har fortfarande kvar kameran som är som din. MEN eftersom jag är en fotograf till vardags så kände jag att jag ville ha möjlighet att ställa in allt manuellt. Därför köpte jag en amatörproffskamera. Men jag önskar den hade en likadan display som din har. OCH din är en utmärkt kamera för en vanlig människa som inte jobbar som fotograf.

Och min mobil. Jag älskade min lilla röda Eriksson. Tills jag för ett år sedan (om fem dagar) la den på bagageluckan och åkte iväg med den. Alternativet hade då varit en jättegammal skitmodell(det var jobbmobilen) som man knappt kunde prata i. Därför valde jag en HTC eftersom min man hade en sådan och var nöjd med det. (och visst. Den är yttepytte roligare än Erikssonen...)

Och stegräknaren du har fungerar alldeles utmärkt den också! Det är bara att jag är lat och inte kommer ihåg att varje kväll skriva ner antal steg och regga dem och eftersom jag tyvärr har ett slags fel från födseln där jag blir helt galen om saker och ting inte görs i rätt kronologisk ordning, utan mår bäst när saker och ting görs som de ska köpte jag denna. (Sedan att jag inte kommit på hur jag ser 7 dagar tillbaka än är en annan sak...)Men för den mera oanala människan/ordningsamma människan fungerar det att gå med den andra stegräknaren och regga i hög eller regga varje dag då denne kommer ihåg detta. Och du är ju fröken. Du borde ju har ordningssinne.

Fler påhopp? Anyone? BRING IT ON!