2011-06-30

det tysta kriget

När mamma är här flyttar hon diskstället 5 cm fr väggen. Jag flyttar tillbaka det. Som det står typ 345 dagar om året. I förrgår flyttade jag in det. Det höll över natten... Snart när jag går och sover ska jag flytta in det igen.
Published with Blogger-droid v1.7.2

packning

I morgon har jag ett jobb. Sen semester. Idag tog jag med mig det mesta hem. Typ 5 par skor. Och några badlakan. Och nu sitter mamma och babblar om vad hon tycker jag måste göra här hemma. Vattna blommor och sånt. Handla.
Published with Blogger-droid v1.7.2

2011-06-29

Ett hav av bilder

Tre dagar kvar(om man räknar denna). Sedan semester. Min hjärna och kropp har dock redan tagit semester. Därfär tog jag idag över 200 bilder. Så jag ska få det lite lättare att välja två bilder. Pucko!

2011-06-28

när mamman leker pedda pedagog

Inti ba : visst är alla bebisar grisröda när de kommer ut.
Jag ba: nej, nu var inte det. om det hade varit två svennebananer som fått barn tillsammans (pekar på min mamma och pappa.) hade den bebisen varit grisröd. Men jag är ingen svennebanan. Men pappa är. Så därför var inte Keiru och du grisröda.
Inti ba: aha! Vad är du då?
Jag ba: latino.
Inti ba : heja latinos!
Published with Blogger-droid v1.7.2

katrineholm på 20 minuter

Hann hälsa på mina gamla jobbkompisar. Den första jag sprang på på torget var min gamla redaktionschef! Roligt att se alla! De var sig lika!
Published with Blogger-droid v1.7.2

morrn!

Idag väntar en liten resa till katrineholm. Men först sista morgonpass innan hösten på gymmet!
Published with Blogger-droid v1.7.2

2011-06-27

vackert

Min kvällspromenad var underbart vacker. Vi har nog världens vackraste huvudstad!
Published with Blogger-droid v1.7.2

vattenstrid

Vattenspridaren - Zoila =1-0.
Den vill inte sprida runt vattnet. Ett problem när man är en Vattenspridare. Men ikväll vann den över mig. Skit.
Published with Blogger-droid v1.7.2

Vissa får åka till Skärgården eller Monaco. Jag får åka till Katrineholm.

För ett tag sedan träffade jag en journalist på Svensk Damtidning (presskonfa)som fick åka till Monaco på bröllop och till München på besök. En kollega ska ut i skärgården och snorkla i veckan. Jag får åka Katrineholm ToR med SJ i morgon fm. Jag vet inte. Men det känns inte helt rättvist. Jag har dessutom fått in dos av Katrineholm i livet. Jobbade där från 1996-2001. Dessutom har vi bara 40 minuter där sedan åker vi hem igen. Kanske hinner jag hälsa på gamla kollegor. Om tåget är i tid och gud vill.

Mitt minne är fan NOLL

Den 17 maj bokade jag och M via telefonkontakt från Gävle resan till årets sommarsemester på Gotland. Så vi skulle hamna på samma färja. Eftersom de ska sova över hos oss natten innan. Jag orkade inte gå och hämta bankdosan så jag klickade i betala inom 14 dagar. 14 dagar tänkte jag. Lätt som en plätt. Lååååååång tid.
Förra veckan började jag rensa i min mailbox. Inför semestern. Och vad hittar jag? Jo en obetald bokning. Och en avbokad Gotlandsbiljett... Perfekt. Otroligt smutt! Precis vad jag behövde. Så jag har inte VÅGAT gå in på bokningssidan. För tänk om det inte fanns ngr biljetter kvar på den tiden? SUCK. Idag hade jag bestämt mig för var en bra dag för att orka. Klickade i resan och blundade. Och det fanns platser kvar!!!! Lyxstolar eller kupé. Dubbelt så dyrt som de andra biljetterna. Jippie. Men nu är vi iallafall på samma båt. Trots mitt sepeminne. Och det här med att välja är jag en sopa på. Efter en halvtimmes vånda gav jag upp. Schrillen fick välja åt mig. Det blev lyxstol. Nu ska jag boka och BETALA returbiljetten också...

i chock

Barnen har nu i flera dagar sovit till längre än 07. Mina barn brukar annars vakna SENAST 07. Helst runt 06. Så jag klagar inte. Inte alls. Bara reflekterar över det. Och inser att jag inte behöver vakna heller så tidigt. Fast än är det inte semester. En vecka kvar. Kämpa Z, kämpa.
Published with Blogger-droid v1.7.2

2011-06-26

sommarmat

Idag orkade jag inte laga middag till barnen. Mannen ska sommarvikariera i tre veckor och åkte ikväll. Så idag blev det en sommarlösning: Tomtegröt till middag. Gott, mättande och gott.
(grillade till lunch så de har fått ett lagat mål i sig....)
Published with Blogger-droid v1.7.2

byter snart namn

Ropar ngn "mamma" igen så byter jag namn. Till pappa.
Published with Blogger-droid v1.7.2

2011-06-24

och nu

Köer. Orutinerat.
Published with Blogger-droid v1.7.2

skit

Det ser ut som ett bombnedslag överallt. Jag har inte packat klart än. Inte duschat. Är på uruselt humör och lunchen 8 mil bort börjar om mindre än en timme. Jag hatar midsommar.
Published with Blogger-droid v1.7.2

2011-06-23

lack lack

Min syrra sa en gång att man inte kan gå på fest utan att måla naglarna. Hennes ord min lag. Pink it is!
Published with Blogger-droid v1.7.2

Happy Happy

Så här glad var jag när jag fick sluta 2 timmar innan jag skulle. Och får lyssna på Erik Amarillos "om sanningen ska fram " på högsta volym i bilen.
Published with Blogger-droid v1.7.2

Avfolkning

Sitter här och väntar. På att få gå hem. Jobbar till 21. Inte kul. Ska gå och ta ngr skorpor. Frukten är slut. Nu är det bara på min avdelning folk är kvar. Jag går och tar en skorpa. Och lite vatten. Och kollar twitter och fejjan. Igen. Solen skiner ute. Jag har dötrist.

Det gick inte

den vita t-shirten var för fläckig, för blöt och för genomskinnlig. Nu sitter jag här med en mkt stinkande träningströja, ingrodd av svett. Luktade nyss under armen. Wusch! Inte najs. Men jag kan ju inte gå naken!

Miss Wet T-shirt


Efter en 50 minuter lång promenad i spöregn, då menar jag spöregn, är hela jag genomsur. De enda som stod mot var skorna. Så fötterna är iallafall torra. Men resten. Hela jag går att vrida ur. Och den vita t-shirten är blöt. Och dessutom har den fått lite charmiga fläckar fr ngt som färgat av sig. Fräscht. Ljust och fräscht. Så ljust att det är genomskinnligt. Men jag fick iallafall 7441 steg.

ska bli intressant att se

I förrgår välte mannen den här pallen när han skulle gå och sova. Den ligger fortfarande vält. Ska bli kul att se hur länge det tar innan den ställs upp igen med böckerna staplade på den.
Published with Blogger-droid v1.7.2

2011-06-22

årets första

pysselkort sedan julkorten. Tackkort till Kerirus bästa fröknar som alla slutar till hösten. Det suger fett.
Published with Blogger-droid v1.7.2

Jag minns

Idag har jag gått genom mina bildmappar och rensat. Från v 48 till v 21. Jag har kastat över 18 000 bilder. Det är många klick med musen. När jag kollar på varje jobb jag gjort sedan v 48 förra året kommer jag ihåg saker. Hur jag mådde, vad jag tänkte i bilen på väg dit, vad jag tänkte på plats, vilka kläder jag hade, hur kallt eller varmt det var. Det är som att gå genom en dagbok på ett sätt. Det känns skönt att ha gjort det. Det har varit som ett stort bildberg som hängt över mig. Bara en vecka kvar efter denna, sen semester. Nu är jag redo. Ska bara bränna de få bilderna som blev kvar efter utrensningen. Borde hinna det på fem dagar va?

2011-06-21

och på tal om att tjyva

Mannen köper nya solglasögon varje år. Det gör inte jag. Däremot har jag börjat tjyva hans gamla. Idag fick jag med mig de här. Vad tycker ni? Bra eller anus?
Published with Blogger-droid v1.7.2

varning varning! akta er för mig!

Polisen i Huddinge går ut och varnar allmänheten för tjuvaktiga folkgruppen som härjar i Huddinge och söderort. Latinamerikaner är en av dessa grupper. Så om ni ser mig: håll i hatten, smycken, plånböcker, barnen och annat av värde. Annars kanske tjuvar jag det för er! Man vet ju hur latinos är... Aftonbladet: Polisens lista över ”tjuvaktiga” folkgrupper
Published with Blogger-droid v1.7.2

frukost

Lite nyponsoppa och knäckebröd sen så! God morgon!
Published with Blogger-droid v1.7.1

då kör vi då!

Tisdag=morgonpass!
Published with Blogger-droid v1.7.1

2011-06-20

It's a shame

Att man måste andas ut. Tänk att få ha dofterna kvar i näsan från fuktig mark och skog. Det vore helt fantastiskt!
Published with Blogger-droid v1.7.1

rensa huvudet

Promenad. Finns inget bättre!
Published with Blogger-droid v1.7.1

2011-06-19

roligt!

Kolla klippet. Det är roligt att de är så allvarliga! Joggade i Säpos fotspår - rapport | svt.se
Published with Blogger-droid v1.7.1

börjar bli en vana

Andra helgen i rad jag kommer hem 03.30 och går och sover 03.45. Och vaknar 07.30. Favorit i repris liksom. Skillnaden var att igår/idag var jag nykter. Vi spelade brännboll och Rundpingis igår/inatt. Bra för stegantalet.
Published with Blogger-droid v1.7.1

bra fest

Vi spelar brännboll och Rundpingis. Ger många steg. Mycket bra!
Published with Blogger-droid v1.7.1

2011-06-17

inte lastbilarnas vecka

Den ena kör in med sin höga lastbil i för låg tunnel. Trafiken kollapsar totalt i 6 timmar i stan och runt om stan. Den andra får sladd på släppt i regnet och kraschar in i en stolpe och mellanräcke. E4 vid essingeleden kollapsar och trafiken i stan och runt omkring fr 11.30 till 18. Nu vet jag att chaufförerna klarade sig. Men snälla lastbilschaufförer kan ni försöka köra lite bättre så ni inte sabbar för tusentals andra...?
Published with Blogger-droid v1.7.1

Förra fredagen hade vi sommarfest


Då var jag så här glad.



Och så här glad var jag när jag åt.



Och sen var det ju dags att dansa. På ett mycket mycket varmt dansgolv!
Tur att det var fint väder förra fredagen, annars hade festen varit mycket mycket sämre eftersom vi var ute och åt.

Alla fina bilderna har tagits av allas vår vaktis Egil!

Fiskmåsarna igen

Jahaja. Nu har de små söta fiskmåsungarna ramlat ner från taket. Eller blivit utsparkade hemifrån. Iallafall håller de på att yra runt under jobbilarna. Så nu är ju dessutom risken stor att inte bara bli bajsad på utan dessutom råka köra över fjäderbollarna. Så alla ni som går förbi Liljeholmskajen och ser en liten ecuadorian krypande omkring och kollar under bilarna. Nu vet ni varför...

Hugh Hefner har blivit lämnad

Bara fem dagar innan bröllopet mellan Hugh Hefner och Crystal Harris hade Crystal change of harts. Hon lämnade Hugh och hans mansion. Han är 85 år och verkar vara heartbrooken. Han twittrar om det iallafall. Jag tycker lite synd om honom. Samtidigt var det väl ändå bra att Crystal var så ärlig och bröt innan hon gjorde ngt hon ändå inte ville.
Crystal har kommenterat det då här:
- Jag satt ner och tänkte igenom det: Är det här vad jag vill? Och det var det inte, sa hon enligt People.com.
Crystal är 25 år. Och tänkte gifta sig med en 85-åring. Klart som korvspa att det inte är vad hon vill egentligen.
Och nu när jag skrivit detta inlägg undrar jag varför jag bryr mig överhuvudtaget.

2011-06-16

under attack

Fiskmåsarna har fått ungar. På taket på elcentralen bredvid parkeringen. Det är bara en tidsfråga innan de lyckas bajspricka mig när jag går till bilen...
Published with Blogger-droid v1.7.1

Igen..
Published with Blogger-droid v1.7.1

sus, om du tyckte det var för varmt med förra inläggets kläder....

Jag är så glad att jag tittade på termometern innan jag gick för det är ju kyligt idag. Så jag har förutom förra inläggets outfit på mig en fleece, en halsduk och jacka. Och nej sus. Inte det minsta kladdigt faktiskt!
Published with Blogger-droid v1.7.1

go wild and crazy?

Funderar på den här outfitten idag. Flower power. Vågar jag? Kommer jag ångra mig? Jag har min långa dag idag. Så om det blir fel blir det det i över 12 timmar... Goda råd tack.!
Published with Blogger-droid v1.7.1

2011-06-15

2 reflektioner

1) Jag är så jävla glad att jag slapp åka inne i stan efter 14 när den här olyckan inträffat. Fi fan för alla köer!

2) Hur kul kan det vara att se alla sina möbler vara mosade i en lastbil på centralbron. Inte den bästa reklampelaren för SB flyttstädning och lagring....

3) Undrar hur chaffisen tänkte när det gick åt helvete. Undrar om han är arbetslös numera.

Och till sist: Jag kan inte understryka exakt hur jävla glad jag är att jag slutade jobba 15 och hade det sista jobbet i Nacka!

När jag får frågan om jag träffat en stylist

vet jag att det syns att jag bytt stil. Från svart Thåström-munktröja till typ tvärtom. (har ingen bra bild att lägga upp, jag driver ju ingen modeblogg. Och just nu sitter jag med en stor fleece på mig...)Dessutom undrar jag vad de har sagt mer om mig och mina kläder. Jag tar det som en komplimang. Som om jag lyckats matcha kläder hyfsat bra. Jag som för drygt ett år sedan knappt brydde mig om att köpa ett nytt klädesplagg om året. Än mindre matcha skiten.

Men hur tänker de som skaffar katter men sen överger dem?

Idag var jag på ett katthem i södra delarna av länet. De hade runt 40 övergivna katter där. Hur tänker man när man skaffar katt och sedan överger dem för att tex grannarna i villaområdet inte gillar dem, separerar och ingen vill ta hand om katten, ska på semester och bara lämnar katten ensam på gården i mer än en månad och hoppas katten ska överleva. Eller bara tröttnar på att ha katt.

Jag känner inte speciellt mycket sympati för de människor som gör så mot sina djur. Jag tror inte de är speciellt trevliga annars heller. Så om ni funderar på att skaffa katt, ta kontakt med ett katthem, där finns många fina katter som bara längtar efter nya hem. 900 spänn och de är vaccinerade, kastrerade, friska och era!

Published with Blogger-droid v1.7.1

2011-06-14

När Mannen ger råd

till Inti 7 år:

"Du vet, om man bäddar kan man få ligga."

Något ni vill föra vidare till era små telingar?

men!

Jävla köer!
Published with Blogger-droid v1.7.1

God morgon!

Mot gymmet!
Published with Blogger-droid v1.7.1

2011-06-13

342

kilometer har jag gått sedan den 20 maj då vi började gå till Berlin. Den som leder(jag är tvåa... Ständiga tvåan)har gått 505 kilometer. Galning!!!!!!!!

vill göra allt

utan att plocka undan. Det ser ut som skit här. Saker jag borde göra : plocka ur diskmaskinen, vattna landet o rabatterna, vattna gräsmattan, plocka undan dammsugaren. Detta gör jag: kollar twitter 30 gånger på en minut. Kollar fejjan 30 gånger på en minut...
Published with Blogger-droid v1.7.1

en trött mamma

Det märks att jag är gammal. Fredagens sommarfest märks än. Eller i allafall att jag bara sov 4 timmar. Ikväll är Mannen ute på galej, men han ska jobba i morgon...
Published with Blogger-droid v1.7.1

lycka kan vara

att dricka varm choklad på mammas jobb!
Published with Blogger-droid v1.7.1

2011-06-12

vad tycker ni?

Inti har då och då frågat efter en egen mobil. Han är sju år. Ngr av hans kompisar har mobiler. Jag har inte känt att det finns ngn anledning. Vi är inte separerade jag och Mannen så han behöver inte en egen så jag kan nå honom när han är hos sin pappa. Vad tycker ni är en lämplig ålder att skaffa mobil till Sina barn?
Published with Blogger-droid v1.7.1

2011-06-11

jag älskar när detta händer!

Man har dock bara sig själv att skylla....
Published with Blogger-droid v1.7.1

dagen

Sovit 4 timmar sen har dagen bara rullat på med solning, städning, läsning, pizza och nu kung fu panda 2 m kollegan K o hennes familj. Min gissning för resten av kvällen är att jag troligen kommer somna ovaggad i soffan. Och bli väckt av en irriterad man....
Published with Blogger-droid v1.7.1

mmmmums!

Idag pizza!
Published with Blogger-droid v1.7.1

ljust ute

I väntan på taxi. Fåglarna sjunger. En ny dag gryr. Det luktar svensk sommar! God morgon! Eller god natt!
Published with Blogger-droid v1.7.1

på väg hem

Sommarfesten m jobbet är över. Jag dansade järnet på det varma golvet. Men när folk började bada, då gick min gräns. Så nu på väg hem på t-banan! Längtar hem till Mannen o barnen!
Published with Blogger-droid v1.7.1

2011-06-10

Sommarbokstips

Jag har ett måstetips vad gäller sommarläsning om ni som jag gillar spänningsromaner(deckare).
Arne Dahls nya Viskleken. A-gruppen upphörde att existera men nu har en ny specialgrupp bildats i Europol, OPcop. Såklart är det Paul Hjelm som leder gruppen med från A-gruppen finns Jorge, Lena, Arto och Sara, utöver dem så är det ett gäng nya poliser från olika europeiska länder. Och historien är invecklad, spännande och jävligt spännande. Sa jag spännande? Jag sträckläste boken på tydligen närmare 500 sidor i bokform s(som e-bok har den 398 sidor)på 2,5 dagar. Gillar man A-gruppen eller lite intelligenta deckare som är väl skrivna så är Viskleken ett måste i sommar!

då var det dags

Inti har sin första skolavslutning. I höst börjar han ettan. Min uppgift till idag var att köpa muggar. Enkelt tänkte jag. I morse flåsade jag upp till affärn o köpte muggarna... bättre sent än aldrig. Men nu skolavslutning, sen jobba, sen hem, sen sommarfest m jobbet.
Published with Blogger-droid v1.7.1

2011-06-09

Nej hörrni, nu ska jag vara positiv!

*tänker.....

Nej, hittade inget. Och dessutom är jag jävligt hungrig. Igen. Och så måste jag köpa en massa plastmuggar till Intis skolavslutning imorgon. Men jag hinner till affärn imorgon innan 08.30. Visst da?

De har inte drabbats av livet än

Idag träffade jag två unga små människor, den ena tog studenten förra veckan och den andra nästa vecka. Vi pratade om vad de vill göra i framtiden, vilka drömmar de har och vad de tänker om livet rent allmänt. De ville rädda miljön genom att jobba med sköldpaddor på Galapagos, ändra samhället från att bli mer och mer egotrippat till att se den lilla människan igen. De ville ha en stor familj och ett bra jobb. De ville ha en okonventionell familj och inte leva singel.
Jag har märkt bilderna på dem med nyckelorden:

obittra, naiva, aningslösa och oförstörda.

Over and out fr en gammal tant som nästan levt dubbelt så länge som de.

de verkar iaf glada

Kör andra sidan är ni klara med ngr studenter lite längre bort... Usch. Jag gillade inte studenten.
Published with Blogger-droid v1.7.1

jaha ja

Nu är tåget försenat också.
Published with Blogger-droid v1.7.1

just det

Så har jag på mig en kjol jag köpte igår. När jag hade visat med mig. Som Mannen menade var för kort för min ålder. Men jag har leggings. Men ändå. Ångrar mig. Och nu står jag här o drar i den. Och den blir inte längre...
Published with Blogger-droid v1.7.1

men!

Idag är en sån dag. På väg till pendeln inser jag att jag glömt visat o legget hemma. Mitt slkort gick ut igår. Jag smsköper en slbiljett innan jag går in till stationen. Går in. Såklart är spärrvakten o pissar. Gratis att åka.... fast inte för mig som redan betalat. Dessutom missade jag tåget m 1 minut. Är det verkligen rättvist?! Så är jag hungrig redan också. Ve å jämmer.
Published with Blogger-droid v1.7.1

testing

Titta det går att blogga m den här telefonen också...
Published with Blogger-droid v1.7.1

2011-06-08

jamen hej!

Ny telefon. Mannen fick en iPhone av jobbet. Jag fick Mannens gamla HTC. Som är bättre än min gamla... men alla appar som ska installeras och verifieras... jeezes!
Published with Blogger-droid v1.7.1

Men va faan?!

Tjej ligger ner på trottoaren, spyr. Hon har en kompis bredvid sig. Två tjejer går förbi spyorna med typ 2 cm marginal och ser mycket bekymmrade ut över huruvida de kommer få spy på skorna eller inte. MEN frågar inte hur tjejen mår eller om de behöver hjälp.
Alltså hur är man funtad då? Självklart frågade vi (jag o mina lunchpolare) om vi kunde hjälpa till. Det kunde vi. Men varför har det blivit att folk reagerar(eller inte reagerar snarare) som de där tjejerna som gick förbi??? Detta var nu vid lunch, inte mörkt eller mysko utan mitt på dagen. Och de bryr sig bara om sina dojjor. Jävla medmänniskor det finns hörrni.

Mannens tuffa morgon

Mannens statusuppdatering:
Nog smakar kaffet surt? Kollar mjölken i kylen, nää luktar gott! Det är då Jag inser att mjölken inte e mjölk utan fil... ibland är man extra trött, ofta finns många olika mejerikartonger.... Jag drack upp kaffet, antar att det piggare upp oavsett innehåll.

Söt va?

2011-06-07

Nackdelen

med att läsa snabbt är att det tyvärr går fort att läsa ut böckerna. Nu ska jag inte framställa mig som en talangfull liten människa som läser över normalsvensken. Nej så långt vill jag ej gå. Men ibland läser jag på liksom. Sedan förra söndagen har jag läst ut tre och en halv bok. Varje bok har runt 300 sidor. Nu har jag bara 150 sidor kvar av min sista bok. Vad ska jag läsa sen?
Jag har inte läst en bok på kanske över 8 månader. Men nu helt plötsligt 3 på en och en halv vecka. Mkt tack var att jag laddat ner dem som eböcker och har dem i telefonen. Så smidigt! Så enkelt! De är alltid med. behöver inte ens tänka på var de är. För telefonen har jag koll på.
Så. Boktips ngn?

Vad skulle ni gjort?

Barnen sover sedan en halvtimme. Mannen jobbar sent. Vad göra?

1) Kolla alla bloggar som jag inte hunnit med de senaste dagarna?
2) Läsa min jättespännande bok?
3) Surfa helt planlöst?
4) Kolla Sverige-Finland?
5) Gå och sova?

28

Så många grader ska det bli idag. O det är redan hur varmt som helst!
Published with Blogger-droid v1.6.9

ett misstag

Igår såg jag en klänning på en tillfällig uteaffär. En fin Desigual som hade kostat 980 spänn men som nu kostade 400. När jag vaknar av att jag drömmer om att jag ångrade att jag inte ens provade den o desperat letar vilken affär det var. Då vet jag att jag ångrar mig på riktigt...
Published with Blogger-droid v1.6.9

2011-06-04

Valen som sprutar vatten


Förra sommaren råkade poolensönder och vi skaffade ingen ny. Men jag insåg att behovet av en ny liten barnpool är ganska stor ändå. Så idag for Inti och jag iväg på pooljakt. Vi hittade denna fina valpool. Valen sprutar vatten om man kör upp vattenslangen i rumpan på den(konstaterade Inti roat). Barnen mkt nöjda. Vattnet var dock lite kallt, men de badade ändå. Till mig och mannen inköptes två solstolar i grått. Den ena syns bakom poolen, den andra hann jag inte packa upp. Det har gått i ett idag. Så nu ska jag gå upp och lägga mig, kolla lite i lin ebok och somna med gott samvete för jag har gått över 24000 steg idag!


Published with Blogger-droid v1.6.9

Vilken film jag hyrde?

Life as we know it. Såååå bra!!!!

den häringa filmen

är en sån himla Zoilafilm att det är löjligt!
Published with Blogger-droid v1.6.9

sjukt nöjd

Efter en lång dag med över 24000 steg är det dags att sätta ner rumpan i soffan. Barnen sover och jag har hyrt en romcom, en stor kopp te och två vita mackor väntar. Sweet!
Published with Blogger-droid v1.6.9

2011-06-03

Bolldavien

Sverige spelar fotboll mot Bolldavien. Om nu ngn undrade. Sedan ska ni akta er för Tuggormar nu när det är så soligt.
Iallafall om ni frågar Inti.

jo men det gick fint

Vi fick autografer på den nyinköpta Dannyskivan. Och vi spelade den hela vägen hem. Danny tillochmed log åt min kollega så hon smälte! Näää! Vilken dag!
Published with Blogger-droid v1.6.9

pricken

Är Danny! Barnen ville så gärna kolla!
Published with Blogger-droid v1.6.9

sommarglädje

Är att springa i vattenspridaren och sedan torka på ett badlakan i solen.
Published with Blogger-droid v1.6.9

2011-06-02

Liten, brun och gammal

Så beskriver min man mig. Ja. Vad säger man?

älskade långa skugga

Det är som sommaren kommit. Ljuset är magiskt. Det får mig verka vara runt 2.5 meter. Nu promenad med p3 dokumentär i öronen!
Published with Blogger-droid v1.6.9

2011-06-01

ledig!

Nu är jag ledig i fem sköna dagar. Det firar jag med en knäckemacka m jordgubbssylt! Tjohoo vad skönt!
Published with Blogger-droid v1.6.9

En sån däringa slappardag

Idag är det en sån där dag ni vet. Där alla tar två timmars lunch och bara drar omkring. I allafall de närmaste kollegorna. Om man inte vill det då? Får man gå en halvtimme tidigare istället? Visst borde man få det om man inte har ngt att göra...? Det är det enda logiska.

12-dag vad är det för ngt?

Tydligen jobbar folk 12-dag idag. Det känns ju helt onödigt. De senaste 10 åren har jag aldrig jobbat 12-dag. Jobbar jag till 21 så jobbar jag till 21. Men tydligen så ska halva Sverige jobba 12-dag. Varför??? Känns ju mer än onödigt. Och alltid detta meck med fritids och dagislappar om 12-dag. Våra barn får aldrig gå hem 12 på 12-dagar. Enklast vore ju om de hade vid terminsstart ett papper man kan fylla i att vi går som vanligt på dessa löjliga 12-dagar. SUCK!