2010-05-31

Cykeln står säker


Och mannens cykeln blir inte stulen i natt heller. skönt.

Jag är HELT impad av mannen

Chattar med mannen via fejjan. Han steker pannkakor. Och steker lite fler. För Keiru ska ha med sig lunch till en utflykt imorgon. Men herregud! Mannen har börjat ha framförhållande! Shit! Jag är så imponerad att jag inte har ord! Ordlös. Wow. Han tycker jag bara är fördomsfull. Jag är chokad. Det är vad jag är!

Att vara i tid


Eller lite tidigare. Jag är en sån som gillar att vara i tid. Eller helst lite innan så jag kan slappna av. Nu är jag och kollegan på lidingö 10 minuter för tidiga. Kollegan höll på att få ett litet bryt för han hatar att vara för tidig. Så jag fick köra till ett gärde för att inte personen vi ska träffa ska se oss. Normalt.

Att chocka en dagismamma


Efter att igår varit på en fest med skorna med lägre klackar, de är ungefär som tofflor om jag jämför med de här, inser jag snabbt att jag måste gå gå gå gå gå gå med de här. Så idag hade jag dem till frukost, när jag städade, gick och kastade sopor och så tog jag ett extra varv runt berget innan jag gick till jobbet. För om jag inte går i dem längre sträckor kommer jag inte fixa att gå i dem så mycket jag måste. På väg med till sophuset med 2 påsar blöjor mötte jag en dagismamma. Hon kollade på mig lite tveksamt, eller på min outfit mer. En stickad tröja, jeansknickers och svarta spetsskor med smala höga klackar. Hon hejade lika tveksamt. Jag brukar glida runt i foppaskor hemma. Speciellt när jag går med soporna. Men det är ju skönt att jag kan chocka dagismammorna lite så här på måndags förmiddagen.

Nytt försök


Ny vecka nytt försök. Att gå till tunnelbanan utan att möta runklille. Hoppas det lyckas.

Irriterande

Min mamma är ju snäll. Ibland vill hon oss lite för bra. Som när hon vill "hjälpa" oss att städa. Denna gång tömde hon en hink bakom sophinken och tog med sig för att slänga. Det var bara det att i hinken var det inte bara skräp det fanns andra grejer också. Som inte alls skulle kastas. Men istället för att fråga så kastade hon allt bara. Dessutom fanns det en mängd leksaker från Mc Donalds med batterier i som vi skulle demontera innan vi kastade dem. Men det brydde sig inte hon om. Så ngr dagar efter de hade åkte märkte jag det. Ungefär samtidigt som jag upptäckte de fula kopparna och kökshanduken.... Snällt men inte så kul. Ska komma ihåg det och memorera att jag INTE ska göra samma sak hemma hos mina barn....

2010-05-30

Jag fega ur


Jag vågade inte ha lila naglar idag. Jag fega ur. Det blev neutrala pärlemovit med lite glitter....

2010-05-29

Så befäster vi könsrollerna


Idag har jobbat hårt. För att verkligen stämma in i mitt köns roll. Jag har varit hemma med barnen, jag har lagat mat mat, städat och diskat. Allt medans mannen har kört motocross och blivit skitig och varit riktigt manlig. Som grädde på moset har jag målat naglarna typ lila. Så idag har jag gjort vad jag kunnat.

Fast du kompenserad jag upp det.

Jag har redan lagat middag. Så den är redan klar. Med sockerärtor och nyttiga grejer. Mums. Så det blev inte två dagar med kaka till middag iallafall. Och lunch gjorde jag också. Lite snabbisar och korv. Det är mat också!

Lite gott


Igår blev det kaka och fil till middag. I dag kör jag chips och godis till lunch. Gud vilken bra mamma jag är!

Att hitta en plastpåse


Keiru hittade en liten plastpåse. Han satte den på handen och sa att han ska byta blöja på sina kompisar. Olika saker vi relaterar till....

Fiffi


Inget går upp mot lite Fiffi och blomsterfröna så här en lördagsmorgon!

2010-05-28

Min mest effektiva tid är på morgonen

Därför sitter jag här fastvuxen i soffan. Slösurfar efter inspiration till att göra kort. Skulle inte tro det blir något gjort. Alls.

Min mest effektiva tid är på morgonen

På kvällarna när jag kommer hem från jobbet är jag astrött. Jag har en massa planer. Jag ska pyssla. Jag ska städa. Jag ska tvätta. Och hänga upp tvätten. Jag ska betala räkningar. Bla bla bla. Men jag orkar oftast ingenting. Min tid är mornarna. Då vaknar jag innan sex och kan inte somna om. Idag gick jag upp och plockade istället för att bara ligga där vaken och vrida mig. Så nu har jag plockat och kör en maskin med disk. Men tiden går alltför fort. Klockan är redan sju. Och snart börjar dagens hastande. Men då hann jag med lite iallafall.

2010-05-27

Men å andra sidan


så matchar den ju den skadade stackars nageln mer nu. Så den slipper känna sig ensam i sin fulhet. Alltid ngt positivt. (Min son gnäller ibland. Så idag försökte jag förklara för honom att det nästan alltid finns ngt positivt med det mesta som händer. Det gäller bara att försöka se det. Och titta här. Ett exempel så gott som något. Mannen tyckte dock jag tjatade. Jag tyckte jag var pedagogisk. Men det är ett annat inlägg det.)

Typiskt


Ja vad ska jag säga. Har sparat ut naglarna för att kunna vara fin på ballunset jag ska på. Det gick bra. Till jag skulle ta tag i skrivbordet och dra mig intill med stolen. Det var den nageln det. typ 2,5 veckor kvar. Vad gör jag? Klipper ner alla? Klipper ner bara den här? Filar ner den? HJÄÄÄÄÄLP! Rösta gärna i min omröstning till höger i spalten om vad ni tycker jag ska göra. (Dagens i-landsproblem)

Det bästa


Var ju att det gick bra. Det näst bästa är att solen skiner. På mina ben på Altanen. Kanske slipper solariet tack vare pinnen...

Aj då


Imorse önskade jag att jag fick vara hemma med killarna. Nu är jag det. Inti ramlade på en pinne när hans grupp var på utflykt. Mycket blod och ont gjorde det. Jag fick hämta honom i parken och så åkte vi till vc. De rengjorde och satte på plåster.tror han blev mest rädd av allt blod. Nu är han bara trött. Tack och lov att det gick så bra!

2010-05-26

Strumpor från Falun

Plingplong
Öppnar dörren.
Utanför står en söt tjej som kommer från dansgymnasiet. I Falun. Och säljer strumpor. Så de kan dansa sig genom Europa. Eller något.
Undras om hon känner Hökviken?

ÄNTLIGEN

är Mannens cross lagad. Ni tänker så, att han skadade ju ögat. Kan han köra? Uppenbarligen. Men crossen la av. Efter att han lämnade den crossdoktorn imorse är den nu äntligen okej igen. Till det facila priset av 2300:-! När jag frågade mannen hur många papper han trodde jag skulle kunna köpa för det fnös han. Och sa att jag skulle köpa mig en dumstrut för jag tjatade om pengar och grusade hans lycka av att hojen är lagad. Får önska mig en till mors-dag kanske?

Det här med rätt kläder


Igår frös jag arslet av mig. Idag tänkte jag vägra det. Jag hatar att frysa. Och mina kära vänner, jag lovar. Jag fryser inte idag. Inte alls. Tur jag har deo idag. För alla som ska vara nära mig.

Jag kan inte rekomendera

er att dricka te klockan 22 på kvällen. Har varit kissnödig hela natten. Dessutom gick jag och la mig alldeles för sent för att vakna 06. Längtar redan till kvällen.

2010-05-25

När fan blir gammal blir han...

... fåfäng? Jag ska ju på lite hallaballou i om någon månad eller så. Och till det har jag helt plötsligt blivit fåfäng! Jag som redan är brun utan sol kände mig helt plötsligt lite glåmig. Eller kanske mer gul. Så jag tog bilen upp till fitness24seven(eller vad det heter) och la mig i ett... Tadaaaaaaaaaaaaaa: Solarium. Väl där kände jag mig helt ufo. Jag har aldrig(En gång är ingen gång. förutom en gång för kanske 10 år sedan och jag kommer verkligen inte ihåg varför jag gjorde det då)solat solarium förut. Och när jag gick därifrån efter 12 minuter kände jag mig ännu mer udda. Så jag liksom drog in magen och gjorde mig så liten som möjligt(inte svårt med tanke på att jag är en tvärhand hög)och liksom visslande ovetande småjoggade därifrån. Och hoppade att ingen såg en redan brun liten människa komma ut från solarierna(?) av alla ställen. Får se imorgon hur resultatet ser ut. Kanske blev jag lite brun. Are. Kanske har jag förvandlats till en soltant som är så där rynkig. Kanske syns det inget alls. Ska jag då göra om det?
Frågorna är många och den som lever får se.
Och det där med linserna det skiter jag i. Att hålla på att peta i ögonen är inte min kopp of te. Och att dessutom göra det efter ett glas vin känns ju något risky. Dessutom såg jag ut som om någon hade hällt rödfärg i ögonen efter en timmes ur och i sättning av dem. Och det känner jag att just den nyansen kan jag vara utan. Jag ser hellre alla lite lagom suddigt och får kisa. Eller tar på mig glasögonen.

Jaha ja. Det känns lite långt till hösten....

Men den brukar ju komma förr än vad jag vill. Men nu har jag iallafall ngt att längta efter. Att få se hur det går på Wistera Lane.... Sista avsnittet var bra. Inte lika rafflande som flygkraschen. Men lågmält spännande.

Kan inte hålla mig

Jag MÅSTE se sista avsnittet av Desperata Hemmafruarna! Jag kan inte motstå!!!!!!!!!!!!!!!!!

Saker vi gör


Jag lagar mat. Keiru leker med vatten och inti med kompis spelar lego star wars. Det är vårdag hemma hos mig! Me like!

Alternativ torkning


Det är mycket tvätt. Mannen tvättade. Och hängde upp tvätten. På sitt sätt...

Chansning


Idag kör jag strandvägen. Jag chansar. Undrar om det är bra eller dåligt.

Segt som sirap


Trafiken flyter segt. Skit också! Jag som har lite bråttom...

2010-05-24

Kul jobb


Att stå och hålla i en pinne. Men det är också ett jobb.

Runkgubben


Inte bara vackra (?) Blommor kommer fram i solen! Även fula gubbar. En kille på moppe åkte förbi mig för en stund sen när jag var på väg till tunnelbanan. Någont fick mig att reagera jag vet inte vad egentligen. Men när han nästan vände direkt blev jag genast vaksam. Jag kopplade ur lurarna och slog mannens nummer. När han sedan stannade med sin moppe vid bänken längre fram stannade jag också. Gjorde en snabb övervägning om jag skulle klara mig att slita mig loss från honom om jag skulle behöva. Nej. Och väntade på att mannen skulle svara. Inget svar. Då sätter sig killen ner på bänken och börjar runka! Jävla idiot! Då vänder jag mig om och ringer 112. När jag vänder på huvudet har han redan satt sig på moppen och åkt iväg. Polisen tar signalementet på moppekillen som åkte på en vinröd moppe, hade en grå mjukis tröja och svarta uttvättade mysbyxor. Så han skulle vara redo sa polisen... Sedan träffade jag en trevlig mormor med barnvagn som jag gjorde sälla med. Men när hon gått en annan väg vågade jag inte ta min vanliga genom skogen vid sjön. Så jag fick gå längs med vägen. Jävla runkkille som fick mig bli rädd och som får mig att inte känna mig helt säker nästa gång jag går den vägen. Så det är inte bara positivt att solen och värmen kommer.

2010-05-23

Nya tider

Jag har sett min andra 3D-film. Och jag är imponerad. Draktränaren. En helt annan grej att se bio på. Tänk när jag var liten så gick Trolltyg i Tomteskogen, Kalle Anka och Långben som tecknat. Typ. Ljusår från dagens coola upplevelser vad gäller tecknade filmer. Mina barn kommer tycka att andra filmer än 3D är fett dåliga. Coolt!

Söndagen


Först slappade vi, åt frukost, spelade tvspel, sov lite. Sedan åkte vi och tränade och nu käkade vi lite lunch. Snart ska vi in i biomörkret och se lite 3d-film! Vilken kanondag!

Myssöndag


Lat förmiddag. Kanske måste en hel del göras. Men denna förmiddag har varit skön och lat. Tvspel, frukost och lite mer sovande.

2010-05-22

Skyldig en tjänst

Idag fick mannen gå på badfödelsedagskalaset. Det är inte så roligt bada med en 40-50 badkalasbarn. Jag fick göra det för ngn månad sedan. Då slutade det med att födelsedagsbarnet kräktes över hela golvet. Hoppas det går bättre idag. Men tack snälla mannen för du tog dig an(ngt motvilligt dock. Det sista han sa var jag känner ingen glädje med det här. Inte något!)festen. Så jag slapp. För nu känner jag att jag bara sovit fem timmar och varit uppe sedan sju imorse med barnen.... Så tack igen. Keiru och jag har vårat eget badkalas. Han badar i badkaret och jag slappar utanför badrummet.

När 3-års trotsen slår till

Keiru har varit hur enkel att hantera som helst sedan han föddes. Tills denna vecka. Då 3-års trotsen slagit till med full styrka. Så fort han inte får som han vill eller saker görs på hans sätt kastar han sig raklång ner på golvet och skriker. Helt vanisinnigt argt. Som nu. När det var korv istället för köttbullar till lunch. Icke bra. Tyckte han. Så han puffar tallriken argt framför sig och vill inte äta. Och får ett utbrott. Mannen kom in, lyfte in honom på toan och stängde dörren. Hörs mindre då. Så nu sitter han och vrålskriker på toan. Arg som ett bi. Denna starka 3-års trots upplevde vi inte med Inti. Han kastade sig aldrig på golvet och skrek. Men det är roligt att de är olika. Fast trotsen i sig är inte så rolig faktiskt.

Busstur


Mannen har bilen när han spelar golf. Så vi tog bussen till centrum och köpte presenter och lite sommarkläder. En mycket trevlig utflykt med mina fina ungar!

Jag hittar fula grejer i huset

Min mamma och pappa har varit här några dagar. De har tagit med sig grejer hit som de tyckte att vi skulle ha. Som fula muggar. Och fula kökshandukar. Saker jag inte bett om men som de tyckte skulle passa hos oss. De har liksom smugit in dem. Och lämnat dem. Utan att säga att de gett oss dem. Så nu har jag varje dag hitta små saker i skåpen som är "nya". Jippie. Tack. För fula grejer. Suck. Jag vet ju att de gör det för att vara snälla. Men ändå. De är fortfarande fula. Och så etablerar de de här fula grejorna hos barnen. I lönndom. Så att barnen får en anknytning till de fula grejerna så jag inte kan kasta dem utan stora protester.

Men Shit


Efter 8 timmar bytte jag skor. Till några lite skönare utan klack. Nu är det bara pendeln och taxi hem. Och imorgon ska mannen spela golf så jag tar barnen! Kommer säkert vara piggelin....

2010-05-21

Nähä


Min gräns går vid 50-tals musik. Jag älskar att dansa men till denna hemska musik... No.

Firmafest


På fåfängan. Sol och 50-tals kläder! Kan inte bli bättre!

Den gubben gick inte


Jag brukar tänka att jag inte ska köra strandvägen. Sedan kör jag strandvägen och svär när jag sedan sitter fast i köerna i 40 minuter. Hela vägen fram svär jag. Men inte idag. För idag kör jag vallhallavägen! Ha!

Konstigt


Sats har ställt ut sina cyklar. De har spinning ute. Vid restaurangen. Tokigt....

Att bli omkörd


Jag och mannen åkte samma väg idag. Han på mc jag bil. När vi kom ut på motorvägen kunde jag susa iväg i bilen. Och lämnade mannen bakom. Sedan kom köerna. Och efter några sekunder kom mannen och susade förbi. Och kvar är jag i alla köer. Han hinner i tid. Jag blir sen. Det är mc man ska köra...

2010-05-20

Nördar emellan

Hissen stannar på 3:an. Desomgörspel-våningen. In kommer två killar. Kanske lite nördiga(jag vet jag är fördomsfull).

Nörd1: Aha. Vad ska du göra nurå?
Nörd2: Ska faktiskt på ett föredrag om HTML5.
Nörd1: Såpass!!?
Nörd2: Vill ju hålla mig uppdaterad i HTML. Känns bra att veta vad som händer.
Nörd1: Mmmm...

Sedan gick de ut genom svängdörrarna. Mina fördomar var helt uppfyllda.

2010-05-19

Stängt för tillfället


Jag försöker kolla av om mannen vill spela golf med en helt vanlig man tidigt på lördag morgon. Mannens mindre starka sida är planering. Han tycker jag är tjatig och jobbig när jag råkar säga att det är kalas för intis kompis på lördag kväll och då kan jag gå om han inte vill. Han tycker jag är jobbig när jag frågar hur dags han ska åka till jobbet imorgon med hojen för att kolla om jag kan haka på. Sånt kallar han planering och han avskyr sånt. Så när jag sa att han gärna får spela golf tidigt(fast jag ska på firmafest dagen innan)så sa han att jag fick återkomma. Återkomma till kontoret imorgon. När det var öppet. Sedan gick han in på toan och låste dörren. Undrar när hans kontor är öppet. Prövar runt 7.30 när vi vaknar imorgon. Nä förresten. Jag väntar nog till efter frukost så blodsockret har höjts lite.

Fel säsong


Det är 24 grader ute. Isskrapor känns lite fel.

Om en månad


Ska jag nå mitt mål vad gäller formen för sommaren enligt mina planer. Därför är det Fiffigt att utnyttja tiden när pendeln är försenad till att gå ett varv längs med hela perrongen och tillbaka. Så blev det runt 700 steg till!

2010-05-18

Sött och salt


Mälaren, en blandning av sött och salt. Shit vad stockholm a fint! I allafall när man åker båten mellan grönan och gamla stan.

Lång dag


Men bra. Fast ibland blir det lite trist att bara sitta och lyssna. Då kan man öva på sin autograf. Eller riva papper och kasta på sina kollegor...

Eftermiddagspass


Så tar vi andra passet i solen då!

Lukten är här


Det doftar sommar. Försommaren är definitivt här. Spröda små gröna blad överallt. Och värme. Sol. Något hände när jag var i london. Har inget mot det.

2010-05-17

Sista dagen


Om några timmar åker vi hem. Det enda som var kvar att bocka av på vår lista var att åka dubbeldäckare. Vi tog bara en buss och hoppade på. Nu hoppade vi av och är på väg tillbaka. Till ett fik. För bussresande suger. Som sjön. Det vet ju alla.

2010-05-16

Najs tajm med ena barnet!

Nar vi gick till baten fran planetariet sa Inti:

"Mamma det ar ganska skont att det bara ar vi har fran familjen Trad! Vi har det bra du och jag!"

Och jag bara halla med. Vad roligt det ar att bara vara med ett barn pa egen hand. Inti har inte gnallt en enda gang sedan vi lamnade Sverige. Vi har haft underbar dagar har i London! Vi hann inte aka dubbeldackare idag, men det ska vi gora imorgon pa vag till flyget!

orosmoln

Nordirland har stangt sina flygplatser. Vi far se om vi kommer hem imorgon... Annars blir det lite bonussemester!

2010-05-15

Framme!

Jisses vilken tid det tog att komma hit. Men nu ar vi framme och har sovit en god natts somn. Solen skiner och himlen ar bla. Idag blir det dubeldackare och mumier!

2010-05-14

På väg


För första gången reser vi på egen hand inti och jag. Spänningen är stor och allt är nytt och roligt. Snart sätter vi oss på flygbussen och om 5 timmar är vi framme i london. Ska bli skönt att komma fram. Idag har varit som julafton. En lång väntan.

Resfeber

Jag har lite resfeber. Det är första gången jag och Inti ska resa själva någonstans. Jag hoppas det kommer gå bra. Först pendel till stan sedan flygbuss till Skavsta(jag vet, men Ryanair är billigare...) sedan vänta på att flyget ska gå. Sedan sitta still på flyget. Sedan tåg in till London sedan tunnelbana och sedan är vi framme. Lång dag. Med en kille som inte direkt är känd för att tycka det är roligt att sitta still utan att ha ngt att göra... Men det ska blir så roligt! Bara Inti och jag och hans gudmor och hennes 5-åring! Mumier, vakter med roliga hattar och en båttur. Kan inte bli annat än bra!

2010-05-13

Och stora pannkakor


Till stora människor.

Typisk kristiflygaremat


Små pannkakor till små människor.

Det här med alkohol

Jag lyssnar på radio. P4(jag vet jag börjar bli gammal.). Där pratar de om hur det är att ha föräldrar som missbrukar. Jag har tänkt på det oändligt många gånger. Hur tacksam jag är. Att fått växa upp i ett hem där det varken förekommit alkohol, droger eller tobak. Eller våld. Jag vill att mina barn ska växa upp likadant som jag. Där de ska slippa se sina föräldrar påverkade var och varannan helg. Där de ska slippa se mamma eller pappa bli annorlunda och sluddra. Där de ska slippa se hur sina föräldrar bråkar pga av droger eller alkohol. Jag har tänkt mycket på detta på senaste tiden. För jag har reflekterat över vad våren gör med människor. För med solen kommer inte bara glada människor. Alla ska dricka vin hit och dit och på stan har jag sett fulla människor redan klockan 14-15 på eftermiddagen på fredagarna. Några med sina barn. Och jag tycker det är så tragiskt. För vad gör det med barnen? En osäkerhet där de aldrig vet var de har sina föräldrar. Ett svek gör mycket med en människa. För det är ett svek mot sina barn. Nä. Jag är så tacksam att jag har sluppit det. Tack mamma och pappa för ni grundade min uppväxt så bra så jag kan föra den vidare till mina barn.

Hoppas det går bra

Mannen laddar på crosshojen på släpkärran. Det är KM i hans klubb. Jag tycker inte han ska köra. Jag tycker det känns för läskigt. Det tycker inte mannen. Vi får se hur det går. Bra hoppas jag.

2010-05-12

2010-05-11

Lite lärande


Jag äter lite bullar, Keiru ritar i sin målarbok, inti lär sig bokstäver i en bok. En underbar eftermiddag so far!

Ledig!


Tack vare schlagerfinalen har jag nu jobbat sista dagen den här veckan! Så här går jag i solen och njuter av livet och friheten!

Säkert tecken


Glasskiosken vid jobbet har öppnat! Undrar om de har laktosfria grejer...

Ska det va så?


Skrapa rutorna i mitten av maj?! Eller det gjorde jag inte! Jag spolade bort isen. Men. Is. I maj. Suck.

2010-05-10

Eh?

Nä men om jag skulle gå och sova. Eller lägga mig att läsa. Mannen ser på cross på datorn. Och orkade inte hämta lurar för han har haft en hård helg.(påsarna under ögonen skvallrar om det...)Så han sänkte ljudet på tv:n och nu får jag se tv utan ljud eller med motocrossljud samt amerikanska kommentatorer som skriker om Thomas, hard pack track, hur banan är outstanding, hur ngn tripplar och den final transfern. Jippie.

Trist väder


Trist mat. Men det mättar i allafall.

2010-05-09

Svärfar är saknad

Idag flyttade svärfar ut. Det känns lite tomt och konstigt. Han har bott här sedan i slutet av Januari. Jag är själaglad att han kom till oss när han behövde oss. För barnens skull. För mannens skull, för hans skull och för min skull också. Det är alltid fint att lära känna en annan människa mycket mer än bara vid snabba fika-tillfällen. Speciellt om det är ens svärfar. Men livet går vidare och svärfar kunde ju inte bo med oss resten av livet såklart. Men det känns konstigt. Att gå i stort sett från 10 till 100 och sedan från 100 till 10 igen vad gäller vårat umgänge. Jag hoppas av hela mitt hjärta att vi fortfarande ska träffas och han kommer ut hit till hoodsen och hänger med oss på helgerna, käkar middag med oss efter jobbet då och då. Kommer och bastar i bunkern någon gång i veckan. Kanske sover över. För barnen behöver ju sin farfar, mannen sin pappa och jag min svärfar. Men det är schysst att han fixat en egen lya för det är inte så enkelt i huvudstaden minsann. Men jag sitter här och tänker. Om jag tycker det är tomt, vad tycker då inte han? Helt solo i en ny lägenhet. Nä ska nog skicka iväg ett sms till honom så han vet att han är saknad! (han läser bloggen så kanske har han redan sett det....)

På äventyr


Vi har lämnat Keiru på kalas. Vi tog den spännande vägen hem. Den uppskattas. Vi tog leker wild kids!

Men Shit


Jag dansade 5000 steg. Och nu är jag på väg hem. Missade pendeln med 10. Glad men inte helt fokuserad.

2010-05-08

På väg


Till 40 års baluns. Har mina glittriga örhängen. Men fanken vad kallt det är. Trots fåglarnas ihärdiga kvittrande känns det som om det vore oktober. Eller midsommar.