2009-11-30

Barnvakt. Någon?

Våran barnvakt drog till Tyskland och skrev i ett sms att hon trodde det inte gjorde oss ngt för vi hade ju inte ringt så ofta. Men det gjorde det. Hon var superbra med barnen och de gillade henne jättemycket. Det är bara det att vi varit sjuka en månad av de 2 månader hon hann vara hos oss. Så nu är det min uppgift att skaffa en ny. För mannen skaffade tysklandsrymmaren. Så nu letar jag efter barnvakt med ljus och lykta! Fast jag får ju vara glad att mannen inte rymde med barnvakten till Tyskland. Det hade kunnat varit värre! Så får man alltid tänka.

14 timmar, det är allt

Okej. Jag vet att November ÄR en jäkligt mörk och trist månad. Men denna måste slå ngt slags hemskt rekord. Av normala 52 soltimmar i Stockholm har det bara varit 14 soltimmar under hela november!!! 14 timmar!!!!! Inte undra på att man håller på att tyna bort och att det bara syns lite kvar av bikinimärkena från i somras. Och inte verkar det kunnat hämta upp tappet så här månadens sista dag heller. Men 14 timmar. Vem ska man klaga hos måntro?

2009-11-29

Jag förstår att de Tiger

Stackars familjen Träd. Herr Träd som körde in i ett träd. Och fru Träd som slog sönder en ruta med en golfklubba och räddade sin man. Ja, jag snackar om Tiger och Elin Woods. De verkar inte vilja uttala sig varken till press eller polis. Och jag förstår dem. OM de nu bråkade är ju det ngt hemskt privat och intimt. Det enda uttalande de gjort är på Tigers hemsida. Nu får de finna sig i att ha en hel karavan av press som bevakar och vill ha uttalande från dem. Och Elins pappa, journalisten Thomas Nordegren lär väl inte ha det för skoj heller. Tur att deras barn är så små så de iallafall slipper den värsta jakten på kommentarer. Fatta att ha stora bussar utanför sitt hus där det är en hel bunt med målinriktade journalister och fotografer som bara törstar efter minsta bild eller kommentar. Bär allt man vill är att få vara ifred och kanske försöka reda ut privata problem. Nä. Jag önskar inte att få vara i deras kläder. Stackars dem.

Underverket


Så här blev vårat alldeles eget underverk. Igår frågade Mannen mig vad jag ville egentligen få ut av städandet eftersom jag var så grinig. Jag svarade att jag ville få en advent där allt är fint så vi kan ta det lungt och stilla. Han gapskrattade mig rakt i ansiktet och sa realistiskt att en sådan advent kommer jag aldrig få. Och det är sant. En lugn advent med Keiru och Inti finns inte. Jag vet inte vad jag tänkte på. Därför är jag så nöjd med dagen som varit. Vi har knappt lämnat huset. Inti har fixat adventsljusstaken. Vi har städat, barnen har lekt och hällt ut alla leksaker som går att hälla ut. Vi gjorde klart pepparkakshuset och jag har satt upp stjärnorna. Och nu i mörkret glimmar det trivsamt i alla fönster. Detta toppade vi med pizza och sallader nu till middag! En perfekt första advent om någon nu undrar! Och dessutom stack Mannen iväg och köpte artifeiciella värmeljus som vi nu satt i vårat mästerverk pepparkakshuset! Trevlig advent på er alla därute!

2009-11-28

När fan blir gammal


Ja ni vet. Skulle någon sagt till mig när jag gick omkring på Bergska att jag en dag ska tycka det är roligt att göra pepparkakshus hade jag pekat finger åt dem och bett dem dra åt helvet. Men vid 34 års ålder så finner jag mig försöka göra ett pepparkakshus med barnen. Och tycka det är roligt! Vi gjorde kristyr som jag spritsade på och Inti och Mannen hade på små hjärtan och pärlor. Det var mannen som förra året skrev ut måttet till huset(!!!) och jag hade sparat det. Keiru fick ett eget hjärta att fixa med under tiden. Imorgon ska vi smälta socker och försöka få ihop huset. Men det ser fint ut nu i bitar iallafall!

Irriterad

Jag vet inte men jag är jävligt irriterad. Kanske för jag inte fick sovmorgon imorse, för lite sömn i veckan, fortfarande trött efter magsjukan. Städgring som mannen säger. Tycker vi har stökigt överallt och att INGEN mer än stackars stackars jag gör ngt åt det. Jag vet inte, men ngt är det.
Så kom inte och be mig om ngn tjänst just nu. Inte en chans.

2009-11-27

Dagens bild


Får bli denna vackra nakna björk i Björkhagen. Nu är det snart helg och snart fredagsNys(vi är sjuka så ofta så jag har döpt om det). Popcornen ska poppas, värmeljusen ska tändas och den nya telefonen ska pysslas om med! Hoppas alla ni där ute får en fin fredag. Och glöm inte kolla på Skavlan, Pimme är ju trots allt med!

Firmafesten

Var trevlig. Men musiken var sämsta musiken på en firmafest någonsin. Och maten var... En hamburgare. Med senap och ketchup. Och bröd. Och ett salladsblad och en skiva tomat och två bitar saltgurka. Men musik var ändå sämst. Först ett band som spelade låtar såsom Twist and shout och tvingade oss dansa ett danståg genom lokalen till låten som den där dumma polischefen i Polisskolan 5(typ) skakade cents i handen till med en halmhatt på huvudet. Och sedan en DJ som hade högtalarna riktade mot baren istället för dansgolvet och spelade ingen dragig musik alls. Men vännerna från jobbet roliga och vi dansade trots kass musik och hade roligt! Men det märktes att det inte var ngn festkommitté inblandad i år. Hoppas det ändras till nästa firmafest.

Jag hyllar mästaren


Idag signerar thåström sin nya skiva. Jag skulle vilja vara där men med att stå och köa med 2 barn i någon timme känns inte lockande. Istället hyllar jag honom genom att ha på mig en t-shirt med honom på och att inte somna innan skavlan ikväll.

2009-11-26

Snyltaren

Det finns de som har cigg. Och de som snyltar cigg.
På lunchen på favvothaien.
Ciggmannen går förbi på väg från stället.
Syltaren: Öh du. Howdy! 
Ciggmannen: Ja ja. Du får ge igen ikväll.... 
Varpå Ciggmannen tog upp en cigg och gav den till Snyltaren.
Varpå Snyltaren tar fram en EGEN tändare som han uppenbarligen har med sig för att kunna snylta till sig cigg från kollegor.
Snyltaren: Jag har en egen tändare!
Jag: Har du en egen tändare för att kunna snylta på andra?!???!???!???
Snyltaren: Jaa... Näääääää!!!!!!! Inte alls. Den har jag för att kunna hjälpa medmänniskor som behöver tända SINA ciggaretter.
Eller hur! Hur snyltig får man egentligen vara??????

Ny mobbe

Imorgon får jag hämta ut min nya jobbmobbe! Den ser ju bra ut, man får ringa 3000(?)minuter! Skicka 3000 sms och 3000 mms! Men det ingår inte att surfa på den. Skit också. Men det får jag väl ta. Kanske ska avsluta mitt andra abonemang nu....

Party

Jag var ute på jobb med en kollega som var så trevlig och så kom jag hit så vara alla så trevliga så SÅ KLART kommer jag hänga med på frimafesten en stund i allafall! Man vill ju inte missa en chans att ha det skoj med alla roliga och braiga kollegor jag faktiskt har!

TIllbaka

Så är jag tillbaka på jobbet. Matt och trött och jävlig. Det är tveksamt om det blir ngn firmafest för min del ikväll.

2009-11-25

Det bästa

Vet ni vad som är det bästa med att vara frisk? Det är att återigen få vara nära mina barn och min man. Att när barnen ska sova lägga sig så nära nära nära och gosa med dem! Det är det bästa!

Milda Makter!

Keiru sa Milda Makter när han klättrade ner i badkaret för vattnet var lite varmt. Och tidigare när vi gick förbi kyrkan på väg till bibblan pekade han på korset och sa "Titta! Laserbärd!" Men vem vet, det kanske blir en klok människa av honom också. Trots Milda Makter-uttalandet. Han är ju trots allt bara 2,5 år.

Systemfel

Jaha då får vi inte sladden till datorn denna vecka heller. Systemfel hade de på HP. Inte skickat iväg den än. Kanske skulle den gå idag. Troligen i slutet av nästa vecka. Fick jag veta efter 5 minuters väntan till hemsk hissmusik. Får väl acceptera en vecka till med avdommnad tumme. Kanske kan man dra dem inför arbetsmiljödomstolen? Skit-HP!

Om jag hade 5000

Det har blivit många timmar framför tvn den senaste tiden. Om jag skulle spendera 5000 spänn tex skulle jag kunna få en perfekt trimmad hårlös kropp utan finnar, kunna laga fettfri mat i en glasbubbla och få ett otroligt rent hem bara genom upphettat vatten! Tur att jag inte har fem laxar att göra av med. För allt är ju bara en telefon bort.... Eller vänta, nej jag har det ganska bra ändå. Fast jag måste erkänna att det är lite svårt att slita sig från TV-shop programmen ibland.

2009-11-24

Sladden

Datasladden fungerar inte igen. Den började funka i lördags men nu är den kaputt igen. Hoppas HP skickat en ny så man slipper köra med avdomnad tumme samt felstavade blogginlägg.

Listan blir kortare

Jag har börjat med mina julkort. Jag har pysslat klart dem. Nu ska jag bara fixa själva fotot till dem och skriva dem. Jag tog fram den röda boken jag har. Den jag noga antecknar inkomna och utgående vad gäller julkort för varje år. Så alla ni där ute, ni är noga bokförda om ni har skickat julkort eller ej... Så skriver jag noga upp vilka vi skickar till också. Samt att jag buntar ihop alla julkort vi får varje år och lägger i en låda med snöre omkring... Så vet jag vilka som jag INTE behöver skicka till eftergående år. Där satte jag press på er.... I år när jag gick genom förra årets skickadelista så inser jag att under året som gått sedan förra julen har två människor i min närhet lämnat denna jord. Min kära fina morfar och Ulla B. Jag har varit lyckosam och sluppit detta innan. Att människor som står en nära dött. Morfar dog i början av februari och jag och barnen hälsade på honom på sitt ålderdomshem en vecka innan han fick sin stora stroke och sedan sakta tynade bort. Ulla var jag och Inti och hälsade på samma ålderdomshem 4 dagar innan hon dog in i sömnen. Jag vågar inte riktigt tänka på det, men jag undrar stilla hur 2010 kommer se ut och hoppas hoppas hoppas att min nuvarande julkortslista kommer vara intakt. Att jag ska få slita ihop julkorten i samma antal som i år. Men morfar och Ulla, ni ska veta att ni inte är glömda. Jag tänker på er ganska ofta och ni kommer alltid finnas hos mig även fast jag inte kan skicka julkort till er i år.

Nu gnäller jag inte

Jag vet, jag ska inte gnälla. Men jag har fortfarande ont i magen och är fortfarande lite sjuk. Så det är yttepytte synd om mig. För nu har vi varit dåliga i fyra veckor. Influensa med 40 grader, nu magsjuka och däremmellan magkatarr. Inte riktigt vad jag hade planerat för hösten... Men, men. Vi lever och vi älskar varandra. Får väl tänka på det mellan magknipen.

Jag ska inte gnälla om att spy lite

Läser om snubben som läkarna trodde låg i koma i 23 år. Men han var vaken hela tiden. Det måste ju vara en jävla mardröm. Att hela tiden försöka visa att man fattar och ser allt och dessutom KAN kommunicera men inte nå fram. I 23 år!!!!!! Jag ångrar mitt gnäll över min magsjuka. Den är ingen mardröm. Det belgaren varit med om är en mardröm. Ibland gnäller jag för mycket.

2009-11-23

Så här skulle det ju inte vara


Istället för att ha min supermåndag har jag istället en mardrömmsmåndag. Magsjuka. Inte kul. Jag ligger isolerad i gästrummet och försöker andas in av den friska kalla luften från fönstret jag öppnat. Det enda positiva just nu är att jag inte spytt på snart 3 timmar. Yeej! Skitmåndag.

Jävla Skitmage


Jag var på väg till jobbet men magen värker jag mår illa och jag är så trött och ledsen på min jävla mage. Jag retirerar och går hem med gråten i halsen ilskan i benen och värken i magen. Och ser inget ljus i tunneln.

2009-11-22

Hur det gick med tummen

Det lönade sig att få avdomnad tumme. Nu funkar elsladden igen. Och datorn är fulladdad! Och tummen är återhämtad från gårdagens tummult. (Hehehehehehe)

No tank U

Jag valde att INTE titta på Robinson igår. När jag läser Expressen ångrar jag inte det beslutet.

Julmarknad


Så kom vi tillslut på den fina julmarknaden. Vädret är väl så där. Men alla ljus är magiska i mörkret!

2009-11-21

Lördagsnöje

Mitt stora nöje denna lördagskväll är att med höger hand krampaktigt fixera elladdningssladden till datorn för att försöka ladda datorn lite så man kan hanka sig fram med adtoranvänadandet. just nu har jag lyckats ladda upp 42% av batteriet. Men så känner jag inte tummen längre heller. Och så tar det en envighet att blogga med vänsterhanden.... Sicket lördagsnöje. Nu tappade jag dessutom taget så nu måste jag hitta den rätta positionen igen innan batteriet laddar ur helt... SUCK!

Segelfolket

Inti har lärt sig en anna Pippisång av mormor. En av verserna går helt opk: "Och min pappa han är kung uti negerfolkets land..."
Mormor som är av det gamla ledet lärde honom det. Tills jag sa till att det kanske inte är helt okej att sjunga så 2009.
Idag satt han i bilen och sjöng den.
"Och min pappa han är kung uti SEGELfolkets land..."
Och visst, det kan han väl få vara. Att vara kung över segekfolket kan ju inte vara det sämsta...

2009-11-20

Supertalangen


Härom dagen träffade jag en liten kille, Elliot Carnello, som gjorde stort intryck på mig. Han är 14 år och tränar tennis 6 dagar i veckan , ett tennispass på förmiddagen, ett på eftermiddagen och ett fyspass på morgonen. Han bor inne i innerstan men åker kommunalt varje dag till Södertälje. Han går i distansskola, men klarade ändå av läxorna. Han siktar på att bli världens bästa tennisspelare. En mer målmedveten tonåring tror jag aldrig jag träffat. Han verkligen tyckte tennis var roligt dessutom. Han började spela när han var 9,5 år. Lite sent som han sa själv, men det kanske gör att han orkar hålla ut de där jobbiga tonårsåren. Han har även en lillebror, Lancelot, som också spelar tennis. Han är 8 år. Och det finns en film på youtube där han är 6 år och spelar som ett proffs. Jag vet inte, men det var något med Elliot som verkligen får mig att tro att om en 5-8 år kommer han vara en av de bästa i världen. Jag har träffat många små talanger och fotat dem, men de är mycket få som går hela vägen. Den enda som hitintills har gjort det är Sarah Sjöström. Men jag tror på Elliot. Jag lovar, ni kommer alla få höra det namnet igen. Kom ihåg var ni hörde det först!(Eller i allafall typ först.. )

Satan i gatan

vad skönt det ska bli att ta helg snart! Min mamma och pappa kommer i morgon och vi ska gå på julmarknad i Gamla stan när mannen jobbar. Kanske ska jag även ringa mina svärföräldrar och kolla om de vill hänga på. Jag får se om jag orkar. Annars kan ni ju ringa mig om ni är intresserade kära svärföräldrar ;-).

Nu får det vara nog


Nu har jag suttit i bilen sedan 7.20 och jobbat i 10 minuter utanför bilen. Dessa köer. Suck.

2009-11-18

Hoppas på det bästa


Tar chansen att få lite motion idag. En 45 minuters promenad till jobbet. Försöker få ner frisk luft och hoppas slippa mannens magsjuka.

2009-11-16

Överraskning på en måndag

Ibland blir en del jobb inte som man tror. "Vi ska träffa någon gammal polis som varit kriminalkommisarie eller ngt tror jag" säger reporter. In kommer Tommy Lindström stövlande med sin speciella frisyr och sin mustasch! En levande legend säger jag! Han har utrett Palme-morden, stölden på Nationalmuseum och Joakim Posner. Vilken måndag! Bilderna blev sådär, men det var hemskt roligt att få träffa en sådan berömd snut! Trots att han uttalade ordet "MÄKLARE" Mecklare hela tiden. 

Supermåndag

Att en novembermåndag kan vara så bra! Först hade vi en gemensam frukost hela familjen, sedan tog mannen och jag en långpromenad, sedan fick jag skjuts till jobbet av mannen, nu ska jag jobba ngr timmar, sedan bär det av till Papprika där jag ska jukortpyssla ikväll! Vilken enastående bra måndag!

2009-11-15

Jätterolig röra

Jag har precis haft ett Me&I-party. Det är ett slags barnklädes-Tupperware. Det var 7 barn i ålder från 6 månader till 6 år och 4 mammor mellan typ 33 och uppåt. Jag städade innan. Ngt jag egentligen inte hade behövt eftersom det efteråt såg ut som ett chipsslag hade ägt rum, lite jord var utriven ur blomkrukorna, fruktbitar låg lite här och var, leksaker utslängda überalles... Men gu i världen vad trevligt det var! Det kan jag göra om igen i vår när vårkollektionen kommer!

Man vet att man ska klippa naglarna

när det hela tiden blir feltryckl på tangentbordet eftersom naglarna är så förbenat långa så de träffar alla möjliga tangenter som ligger nära de man ska trycka på. Eller när man inte riktigt når avtryckar knappen på kameran. Då har ungefär 6 veckor gått sedan sista jag klippte naglarna. Så till nyår borde vara lagom nästa gång då.

Det bästa med att svabba golven

är att de tar sin sin lilla tid för dem att torka. På med E-type på högsta volym, fram med svabben och svabba svabba svabba. Jag svabbar snabbt in mig i datahörnet och sätter mig och surfar i lugn och ro. Då kan jag ju inget annat göra. Synd dock att de verkar torka ganska fort idag. Samt att vi måste ha datorn i en viss vinkel som är hemskt oergonimisk för att den ska få ström av sladden som är trasig. Det förtar lite av njutningen.

2009-11-13

Jag är så retro


Idag har jag använt tipex! Jag hade skrivit små små bokstäver på 30 rader x2. Och så skrev jag fel längst ner. Skit också! Men så kom jag på: TIPEX!!!! Gick till vaktmästaren som tog med sig mig ner till sitt hemliga förråd och där ner fanns det TVÅ små tipex-burkar som lyckats stå kvar där nere sedan den gamla goda tiden. Så fick jag en och tipexade bort mitt misstag! Vad är det om inte RETRO?????????

Lyckligt lottad


Det bästa med mitt jobb är att jag får åka till platser och träffa människor jag inte skulle träffat annars. Som nu. Här sitter jag under några broar i stockholm och tycker jag har ett av de bästa jobb man kan ha!

2009-11-12

Stark känsla av oro i Hököpinge - Omkretsen - Sydsvenskan - Nyheter dygnet runt

Stark känsla av oro i Hököpinge - Omkretsen - Sydsvenskan - Nyheter dygnet runt
Jag läser en gammal kollegas artikel om Hököpinge som inte vill ta  mot ensamma flyktingbarn. Eller flyktingar över huvudtaget. Hon har varit där och träffat folk på stan. Som är oroliga för sina barn, sina huspriser och för brottslighet. En man är orolig för att lämna sin 1-årige son och sin sambo ensam hemma. En annan är rädd för att boendet är nära hennes barns dagis. Och tycker att det inte känns bra att så många nästan vuxna killar ska bo så nära. Vad är det som skapar denna enorma rädsla för något som är nytt och främmande? Vad är det som gör att så många människor i en kommun blir så rädda och provocerande av att hjälpa ensamma stackars barn som kommer från svåra förhållanden? Jag fattar ingenting. Det är 2009 men tankarna är samma som för 20 år sedan i Sjöbo och i Kimstad. Varför har inget hänt??? Varför denna inskränkthet fortfarande? Jag blir så ledsen när jag hör att inget nytt under solen och undrar stillsamt för mig själv hur många människor i detta land som sitter hemma på sin kammare med exakt samma tankar som de i Vellinge. Och en våg av lätt illamående sköljer över mig.

Välfärd eller vallfärd...?

Tjej1: Välfärd? VAd är det? Välfäärd...?
Tjej2: Men vet du inte det?!
Tjej1: Jorå. Det är väl när man reser till Mecka va?
Tjej2: ......????!!!!!
Tjej1(mycket osäkert): He he... Jag bara skämtade. He he. På riktigt.

Säkert.
Vad lär de sig egentligen i skolan????

2009-11-11

Datorhäcken är tbax

Datorn är tillbaka. Inget lagat men vi fick ett nytt batteri. Och så har det fixat Å-tangenten. Troligtvis måste vi nu skicka in adaptern. Skitdator.

Postis per är fast i förorten.


Våran dator kom tillbaka nyss. Men postabilen körde fast på våran trånga väg. Så nu står mannen därute och försöker hjälpa loss honom. Keiru vinkar och säger hej då postis per.

Kiruna is the plejs


Idag fick jag lära mig att det är i kiruna man ska bo om man vill ha jobb. Där är typ ingen arbetslös. Och dessutom ska de ju flytta hela stan. Fatta va ballt. Och så finns det bara en massa droger i stockholm. Så här kan man inte bo. Och så hade killen på bilden varit utan droger i 7 månader tack vare sin tjej. Sen var jag tvungen att gå av.

2009-11-10

Det är för jävligt


Åke blomqvist kommunalråd i huddinge har försökt köpa sex av en minderåring. Åke är 67 år. Flickan var 17. Jag träffade honom för någon månad sedan då han även ansvarade för(tackochlov sa han upp sig idag.)barn och ungdomsfrågor. Vi träffade honom för att lyssna på honom och andra politiker angående skolfrågor. Passande att ha hand om utbildningsfrågor för barn och ungdomar. Not. Hoppas att åke förstår vilket megafel han begått. Han hade dessutom lånat ut sin lägenhet för gruppsex med en minderårig tjej också. Trevlig man den där åke. Skäms att bo i samma kommun som åke.

Roligt möte


Så har jag byggt på min gubbsamling lite till. Ytterligare en träff med sven wolter. Träffade honom för ett par år sedan och nu var det dags igen. Han är hemskt trevlig och öppen. Spännande att lyssna på. Men nu ska jag hem till barnen och laga mat. Frågan är vad jag ska laga...

2009-11-09

No coments

När jag mobilbloggar kan jag inte kommentera era kommentarer. Så jag är inte oartig. Bara okommenterbar.

Sådärja

Jaha. Så var det avklarat. Första passet på jobbet efter nästan två veckor fyllda med feber, värk och hosta. Skönt. Nu ska jag pyssla lite på Papprika!

2009-11-08

Det är då det stora vemodet rullar in


Så nu var trädgårdsmöblerna undanpackade och löven krattade. Inga äpplen på trädet och det är bara grått grått grått.

In i grottan


Vi håller på att höstgreja i trädgården. Jag krattar löv och mannen putsar sina crossgrejer. Och så går jag runt och tittar på de blommor som finns kvar. Till exempel de 3 margeriter på stam som vi haft sedan i slutet på april och som fortfarande har små fina blommor på sig! Knopparna är inte många kvar nu men det finns några modiga kvar. Det är bara 4 månader kvar till det blir vår igen. Det är bara att bita ihop.

2009-11-07

Finn 5 fel


Vi har återigen lämnat in datorn på service. Katastrof eftersom det innebär följande: jag kan inte blogga utan att lägga upp bilder. Jag kan inte facebooka. Jag kan inte se alla serier jag följer i usa. Och värst av allt: jag kan inte välja bilder till årets väggkalender. Vilket är katastrof. För det är även en stående julklapp! Vilket ilandsproblem hörni....

Så rätt!


Nu är det jul igen. Skillnaden detta år är att jag inhandlat bra verktyg. Det som förr om åren tagit en evighet att vika och skära tog i år en pissekvart. Bara för jag investerat rätt! Ikväll ska här stämplas, embossas och skäras lite till! Inte göra klart allt såklart, men lite iallafall! Ska bli så roligt! Sedan ska ju själva korten 2009 tas också. Men det får vänta till det blir bättre juligare väder...

Spargrispengar


Idag tömde inti sin spargris. Vi var inte de populäraste kunderna i skärholmen direkt. 2 av personalen räknade 279 enkronor. I kanske 15 minuter... Men vi fick 2 bättre begagnade spel iallafall! Och personalen såg ändå ut att inte göra så mycket....

2009-11-06

Framme


Vi är framme. Mitt i smeten. Och jag virkar inte saker och lägger ut på min blogg som någon trodde här i byn norr om dalälven.

2009-11-04

Suck

Så var det dags igen. Datorjävel! Nu har elkontakten pajjat. Tur det finns batterier. Men nu måste den in på lagning. Tur jag börjar bli frisk igen så jag får komma till jobbets dator snart igen.

2009-11-02

De hade inte sex på slutet

Jag: Jag såg klart Djävulen bär Prada igår.
Mannen: Jaha. Blev de ihop?
Jag: Vem? Vad? Det är klart de inte blev!!!!!!!!
Mannen:Fet Men var inte grejen med hela filmen att de skulle konekta och sedan ha sex i slutet?
Jag: Öh, nä?! De konektade visserligen, men sen slutade hon.
Mannen: Jaha. Då hade jag missuppfattat hela filmen. Är du säker på att de inte hade sex på slutet?
Jag: Ja.

Ibland är han lite underlig Mannen min. Men så hade han ju över 39 graders feber igår kväll också...

Nope

Jag inser ju att inspirationen till att blogga inte finns inom hemmets fyra väggar när hela familjen är sjuk i allafall. Så är det.

2009-11-01

Orolig mormor

Nu är ju hela familjen sjuk. Inti hade över 39, Keiru 38,5 och Mannen 38,5. Och jag feberfri. Men min mamma är ganska orolig. Hon vill ju att vi ska må bra. Idag har hon ringt tre gånger. Sista gången hon ringde svarade Init. Igen.

Inti: Ja, det är Inti? Mamma, det är mormor. Igen!! Varför ringer hon igen?
Inti: Hon vill prata med dig mamma. Igen. För 15:e gången idag!!!

Jag tror inte min mamma ringer ngt mer idag. Även fast hon vill det.

En kall dag

Så sa Sung. Sung rymde naken ut på ett fönsterbräde utanför fönstret när kvinnans man kom hem och upptäckte dem i sängen tillsammans. Han ville inte bli dödad. Istället blev han fotograferad av en granne som la upp bilden på kommunens hemsida. Och nu sprids bilden runt hela världen. Så kan det gå om man har snoppen där den inte ska vara.

Vem vinner?

Jag undrar verkligen vem som vinner i eftermiddag. AIK eller IFK. Jag vet åtminstone 3 personer av polare som blir glada om gnaget vinner. Fast vad gör det egentligen? Vad är det med sport som engagerar s mycket och väcker så mycket känslor? Det är ju egentligen inte viktigt. Alls. Det är ju inte på liv och död. Det är ju en lek. Egentligen. Ändå gråter män som aldrig annars gråter. Ändå slåss fansen med varandra fast de egentligen inte kan påverka resultatet i matchen. Sport känns som ett substitut till att kriga. Som om vi människor har ett behov av att fyllas med hat och kärlek. Och då var det någon som kom på sporten. Skit nu i mitt influensasvammlande. Klockan 16.45 cirkagurka vet vi alla. Vem som tog hem pokalen. Go gubbar eller ett gäng 08:or.

Jahaja

Visst ska det inte göra ont att ta lite försiktigt på ögonlocken? Eller när man kolla uppåt med ögonen..? Trodde väl inte det. Är fortfarande sjuk. Suck.